Care este cel mai vizionat serial de pe Netflix în acest moment. Este un must-watch pentru toți fanii genului thriller SF

Care este cel mai vizionat serial de pe Netflix în acest moment. Este un must-watch pentru toți fanii genului thriller SF

Netflix a găzduit unele dintre cele mai captivante și apreciate seriale, dar unul care a atras atenția publicului într-un mod special este „Parasyte: The Grey”. Acest thriller SF a devenit rapid fenomenul discutat în comunitatea Netflix, devenind rapid cel mai urmărit serial din biblioteca platformei.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Originea și povestea serialului

Parasyte: The Grey” este inspirat dintr-un serial anime de succes, „Parasyte: The Maxim”, care a rulat între 2014 și 2015, precum și din seria manga japoneză „Kiseiju” a lui Hitoshi Iwaaki, publicată între 1989 și 1994. Regizorul Yeon Sang-ho a adus o actualizare modernă, adaptând povestea și schimbând chiar rolul principal de la un bărbat la o femeie.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Serialul, lansat pe Netflix pe 5 aprilie, a primit un rating de 100% pe Rotten Tomatoes și a captivat publicul prin cele șase episoade ale sale. Mulți abonați și critici au lăudat serialul, exprimându-și dorința de a vedea mai multe sezoane.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Povestea și impresiile publicului

Parasyte: The Grey” urmărește viața protagonistelor JungSoo In (interpretată de Jeon So Nee), Seol Kang Woo (interpretat de Koo Kyo Hwan) și Choi Joon Kyung (interpretat de Lee Jung Hyun). Serialul explorează interacțiunea lor cu paraziții neidentificați care invadează corpurile oamenilor, crescându-și puterile pe măsură ce îi posedă.

Potrivit IMDb, Jung Soo In este infectată cu un parazit pe mână și începe o conviețuire ciudată cu acesta, în timp ce Seol Kang Woo o urmărește pe un parazit pentru a-și găsi sora dispărută. În același timp, Choi Jun Kyung este liderul unei echipe care luptă împotriva paraziților, trăind pentru a extermina amenințarea reprezentată de aceștia.

Comentarii ale actorilor și regizorului

Jeon So Nee a subliniat complexitatea personajului său și tranziția acestuia în timpul serialului, evidențiind tema coexistenței și evoluția sa de la izolare la acceptarea comunității.

Regizorul Yeon a oferit o perspectivă profundă asupra temei coexistenței, subliniind importanța dialogului între diferitele tipuri de ființe și organisme. Ideea de dualitate și interconectare este subliniată prin numirea grupului operativ „Grey”.

„Parasyte: The Grey” nu numai că a captivat publicul Netflix, ci și-a câștigat locul printre serialele de top, oferind o poveste captivantă, personaje complexe și o explorare profundă a temelor umane și sociale. Este un must-watch pentru toți fanii genului thriller SF.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191