Care este diferența dintre parfumurile normale și testere. De ce testerele din magazine miros mai frumos și mai puternic

Care este diferența dintre parfumurile normale și testere. De ce testerele din magazine miros mai frumos și mai puternic

De-a lungul timpului, parfumul a reprezentat o etichetă a valorii personale, o ștampilă a statusului social. De asemenea, au apărut tot felul de parfumuri, unele mai scumpe, altele mai ieftine, accesibile pentru toate categoriile de oameni. Însă, te-ai întrebat vreodată atunci când ți-ai achiziționat un parfum original, de ce parfumul tester miroase mai frumos și mai puternic?

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Parfumul era folosit, în trecut, exclusiv de lumea bogată, oamenii de rând nu aveau acces la el. Și totuși, odată cu dezvoltarea societăților industria cosmetică s-a adaptat noilor realități și au au apărut tot felul de parfumuri, unele mai scumpe altele mai ieftine, accesibile pentru toate categoriile de oameni. Astfel, pe piață există parfumuri originale și parfumuri tester. Care este diferență dintre ele?

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Cu sigurață o diferență între cele două este prețul. A doua ține mai mult de marketing, decât de conținut. Parfumul original este frumos ambalat, cutia este înfășurată în folie de plastic și a fost realizată astfel încât să atragă clienții la prima vedere. Pe de altă parte, parfumul tester vine într-o cutie albă, nesigilată și se găsește pe toate rafturile magazinelor de parfumuri, iar clienții îl pot utiliza pentru a vedea cum miroase produsul pe care au de gând să-l cumpere.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Astfel, scopul parfumului tester este de a convinge oamenii să cumpere parfumul original, conținutul său fiind același cu al celui original, dar și acesta poate fi achiziționat separat. Acest tip de parfum a fost vândut întotdeauna mult mai ieftin decât varianta originală, fiindcă nu se investește în promovarea lui, uneori este oferit chiar gratuit la achiziționarea altor produse, mai ales introdus în diferite promoții.

Motivul pentru care câteodată produsele marca tester sunt oferite gratis în diferite promoții este acela că, neavând un program de marketing specific dedicat, testerele rămân de obicei în cantități mari pe stocuri, iar firmele încearcă să scape de ele scăzând prețul.

Așadar, diferența dintre un parfum și un tester ține mai mult de design, cutia și sticluța arată diferit față de varianta originală, și totuși conținutul este același. Drept urmare, testerul reprezintă o oportunitate de a cumpăra un produs original la un preț mult mai mic.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191