Care este partenerul tău ideal, conform horoscopului chinezesc?

Care este partenerul tău ideal, conform horoscopului chinezesc?

Horoscopul chinezesc este un instrument care ne permite să cunoaștem personalitatea unei persoane și, în acest fel, să știm cât de compatibili suntem cu restul semnelor astrologiei orientale.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Pentru a ști care este animalul horoscopului chinezesc care poate deveni partenerul tău ideal, este important să cunoști puțin despre această astrologie orientală, mai ales ca să știi ce zodie îți corespunde și cu care te poți avea o relație de durată, dar mai presus de toate fericită și stabilă. Amintiți-vă că acest horoscop este format din 12 animale: șobolan, bou, tigru, iepure, balaur, șarpe, cal, oaie, maimuță, cocoș, câine și porc.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Care este partenerul tău ideal, conform horoscopului chinezesc?

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Porc

Porcul este un animal care se remarcă prin faptul că este foarte nobil și cinstit, acestea sunt caracteristici care ies foarte mult în evidență la oamenii care sunt reprezentați de acest animal în horoscopul chinezesc. Conform astrologiei orientale, îți poți găsi partenerul ideal la oamenii născuți sub semnele iepurelui, oilor și tigrului, deoarece se completează foarte bine și sunt, de asemenea, foarte romantici.

Tigru

Persoanele născute sub acest semn al horoscopului chinezesc sunt de obicei foarte încrezătoare și iubitoare, așa că pot găsi o mare compatibilitate la cei născuți sub semnul calului, câinelui și porcului. Relațiile lor vor fi foarte reușite și chiar vor avea momente pline de multă pasiune, iar loialitatea va fi unul dintre principalele lor puncte forte.

Iepure

Acest 2023 este anul iepurelui, pentru care acest animal reprezintă noroc și armonie, două calități care vor fi foarte importante la stabilirea unei relații de dragoste; aceasta poate fi găsită în semnele porcului, oilor și dragonului. Relația ta va fi plină de fericire, dar mai presus de toate momentele de distracție, de asemenea, conexiunea ta va fi foarte liniștită.

Balaur

În ciuda faptului că acest semn al horoscopului chinezesc se caracterizează prin faptul că este o persoană solitară, atunci când vine vorba de găsirea partenerului ideal, el se angajează din inimă, motiv pentru care găsește o mare compatibilitate în semnele șobolanului, maimuței și porcului, cu care își va menține independența și libertatea; dar mai presus de toate se va bucura de o relație înțelegătoare și plină de romantism.

Şobolan

Acest animal își poate găsi partenerul ideal la animale precum bou, dragon și maimuță; Cu ei îndrăgostiți se vor descurca foarte bine deoarece pot stabili o relație plină de afecțiune și încredere. Ei pot chiar să aibă o creștere reciprocă, deoarece sunt oameni care tind să se sprijine reciproc, indiferent dacă fiecare își poate îndeplini scopurile și obiectivele.

Bou

În cadrul horoscopului chinezesc, acesta este un animal care se remarcă prin faptul că reprezintă oamenii sinceri și de încredere, dar mai ales hotărâți când vine vorba de formarea unei relații, din acest motiv îți poți găsi partenerul ideal în zodiile șobolanului și cocoșului. Cu ei își pot planifica oricând viața, deoarece sunt animale foarte loiale.

Şarpe

Acesta este unul dintre semnele că în materie de dragoste tind să fie oameni foarte pasionați, motiv pentru care trebuie să găsească persoana ideală cu care să poată împărtăși toate aceste sentimente pe care le trăiesc mereu la suprafață. Legătura perfectă va avea loc între semnele cocoșului și boului, deoarece pe lângă faptul că se completează reciproc, vor avea multe lecții împreună.

Cal

Partenerul ideal pentru un cal ar trebui să fie cineva activ și care are întotdeauna multă energie, precum și entuziasm pentru a desfășura diverse activități. Vor găsi asta la oamenii născuți sub semnele tigrului, oaiei și câinelui, cu aceste animale va putea avea o relație bună în care va încerca lucruri noi dar mai ales o să călătorească.

Oaie

Partenerul ideal al acestui animal care alcătuiește horoscopul chinezesc se regăsește în personalitatea unui cal, deoarece este perfect pentru a începe o relație de dragoste, deoarece atunci când vine vorba de sentimente și de a-ți împărtăși viața cu o altă persoană, acestea tind să fie foarte afectuoase și stabile. La fel, se pot înțelege foarte bine cu porcul, de care se vor îndrăgosti destul de mult.

Maimuță

Maimuța se remarcă prin faptul că este un animal foarte drăguț, prietenos și simpatic, motiv pentru care poate simți o conexiune instantanee cu cei născuți sub semnul șobolanului, balaurului și boului. În cadrul horoscopului chinezesc acestea sunt semnele care se remarcă pentru că oferă o mare stabilitate emoțională și atunci când vine vorba de iubire devin oameni foarte dinamici.

Cocoş

Această zodie își poate găsi partenerul ideal cu animale precum șarpele și boul, cu ele poate avea o creștere foarte constantă când vine vorba de viața personală, dar și în alte domenii importante precum cel profesional, scriu cei de la

Câine

Conform astrologiei orientale, acest animal se remarcă prin faptul că este foarte credincios și sincer, precum și prin faptul că are o inimă mare. În materie de dragoste, se pot înțelege foarte bine cu animale precum iepurii, tigrii și caii, cu care pot avea armonie în relația lor. În acest sens, va exista întotdeauna loialitate, iar sentimente negative precum gelozia vor fi puse deoparte.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191