Care este suma reală pe care a plătit-o Oana Moșneagu pentru rochia de mireasă! A pus punct speculațiilor: ”Ce bine arată prețul”

Care este suma reală pe care a plătit-o Oana Moșneagu pentru rochia de mireasă! A pus punct speculațiilor: ”Ce bine arată prețul”

Oana Moșneagu a dezvăluit prețul real al rochiei de mireasă, pe care l-a plătit pentru a arta fabulos în ziua cea mare! Au existat multe specualții cu privire la sumă, dar acum actrița a pus punct zvonurilor! Fanii ei au fost impresionați când au văzut cât de mulți bani a plătit!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Oana Moșneagu a arătat fabulos în ziua nunții și a strălucit în rochia de mireasă pe care a ales-o pentru marele eveniment. Însă, nici banii pe care i-a scos din buzunar pentru ținuta ei nu au fost deloc puțini! A căutat până a găsit rochia perfectă și a cumpărat-o fără să se uite la bani!

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Câți bani a plătit Oana Moșneagu pentru rochia de mireasă

Nunta dintre Oana Moșneagu și Vlad Gherman a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente din showbiz! Au făcut furori în ziua cea mare și au fost foarte apreciați pentru nunta incredibilă pe care au organizat-o! Decorul a fost de vis, iar ei s-au completat perfect cu peisajul! Vlad Gherman a purtat un costum care i-a venit perfect, iar rochia Oanei Moșneagu a fost fabuloasă!

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Acum a venit momentul ca fanii ei să afle și cât de mulți bani a plătit pentru o astfel de rochie. Nu a fost făcută la comandă, așa cum s-ar fi așteptat lumea, ci a fost cumpărată de la un magazin online.

Rochia se găsește în mai multe culori, astfel că poate fi purtată și ca simplu invitat la un eveniment, și se vinde la prețul de de lei! Fanii au fost surprinși când au văzut cât a plătit Oana Moșneagu pentru rochie!

”Ce bine arată prețul”, ”Doamne ferește ce preț!”, ”Și eu am leșinat când am văzut prețul”, au scris fanii în comentarii.

Cei doi s-au simțit perfect la nunta lor

Oana Moșneagu și Vlad Gherman au avut parte de o nuntă exact așa cum și-au dorit! Cei doi i-au avut alături pe toți oamenii dragi, iar acest lucru a fost suficient pentru ei. Actrița a declarat că își va aminti cu drag de acea zi și de emoțiile pe care le-a trăit.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191