Care sunt cele mai norocoase zile ale săptămânii, în funcție de zodia ta?

Care sunt cele mai norocoase zile ale săptămânii, în funcție de zodia ta?

Conform astrologiei, fiecare persoană are o zi a săptămânii care este considerată norocoasă și aceasta îi este atribuită în funcție de semnul zodiacal.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Astrologia este o practică de divinație care se bazează pe alinierea stelelor pentru a cunoaște averea oamenilor în diferite domenii ale vieții lor, cum ar fi sănătatea, banii și dragostea. Cu toate acestea, această practică străveche este folosită și pentru a cunoaște câteva date importante, cum ar fi ce zile ale săptămânii sunt cele mai norocoase ale tale în funcție de zodia ta.

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Aceste zile, conform astrologiei, au o vibrație diferită pentru fiecare persoană, ceea ce îi permite să canalizeze și astfel să atragă norocul pentru a-și îndeplini câteva dintre scopurile și obiectivele stabilite special pentru ziua respectivă. Aceste zile ale săptămânii sunt cunoscute a fi cele mai norocoase pentru fiecare dintre semnele zodiacale și sunt concepute ca un moment în care vei avea cel mai mare succes. Care sunt cele mai norocoase zile ale săptămânii, în funcție de zodia ta?

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Semne de foc (Berbec, Leu, Săgetător)

Dacă zodia ta este Berbec, Leu sau Săgetător, cele mai norocoase zile ale săptămânii sunt marți, joi și duminică. Astrologia indică faptul că aceste zile sunt considerate a avea o vibrație specială specifică acestor zodii, așa că ar trebui folosite pentru a organiza câteva excursii și a te bucura de câteva ieșiri cu prietenii.

Semne de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn)

Pentru aceste zodii, astrologia dezvăluie că zilele cele mai pline de noroc și în care ar trebui să desfășoare activități care să le permită să se simtă împliniți sunt miercuri, vineri și sâmbăta. Aceste zile ar trebui folosite pentru a desfășura activități speciale în care te concentrezi pe a avea grijă de tine.

Semne de apă (Rac, Scorpion, Pești)

Dacă ești stăpânit sub semnele de apă, stelele indică faptul că zilele săptămânii în care vei avea cel mai mare noroc și deci cel mai mare succes la nivel profesional sunt luni, marți și joi. Sunt zile în care averea va fi de partea ta și se vor încheia câteva uși care îți vor permite să ai creștere la nivel profesional, ceea ce îți dorești cel mai mult să ai.

Semne de aer (Gemeni, Balanță și Vărsător)

Cele mai norocoase zile ale săptămânii tale, după zodia ta, dacă faci parte din zodiile de aer, sunt duminica, luni și miercuri. Sunt zile în care vei avea mai multă claritate asupra problemelor profesionale și în acest fel vei putea lua decizii mai bune care vor fi foarte bune pentru a-ți asigura viitorul.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191