Carmen Grebenișan, totul despre partaj! Influencerița a spus lucrurilor pe nume: „A trebuit să plec eu!”

Carmen Grebenișan, totul despre partaj! Influencerița a spus lucrurilor pe nume: „A trebuit să plec eu!”

Au trecut deja câteva săptămâni de când au anunțat despărțirea, iar acum se pregătesc să semneze actele de divorț și să își împartă bunurile. Carmen Grebenișan a vorbit, de curând, despre partaj. Influencerița încă locuiește în casa în care a stat cu Alex Militaru, asta pentru că se mai lucrează la noul ei apartament.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Carmen Grebenișan și Alex Militaru au decis să meargă pe drumuri separate și au făcut deja și primii pași pentru a fi oficial despărțiți. Influencerița recunoaște că este o perioadă mai complicată din viața ei, dar este convinsă că vor apărea și lucruri bune în viața ei, după ce se va termina cu divorțul. Cei doi trebuie să se ocupe și de cum își vor împărți lucrurile, subiecte despre care vedeta a vorbit de curând.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Carmen Grebenișan, declarații despre partaj

Carmen Grebenișan spune că, într-adevăr, trece printr-o perioadă mai dificilă, având în vedere divorțul și că urmează să stabilească și cum își vor împărți lucrurile. Chiar și așa, influencerița este încrezătoare că va trece și peste situația legată de separarea de Alex Militaru, iar într-un final, va fi pregătită pentru o nouă etapă din viața ei.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

„Cred că și lui îi pare rău că plec din casa asta”

Alex Militaru va rămâne în apartamentul în care a locuit împreună cu influencerița. Despre acest subiect, Carmen Grebenișan spune că era normal ca unul să plece din casa în care au locuit împreună, de aceea, a decis ca ea să își cumpere un nou apartament, care încă nu este gata.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191