Carmen Harra a prezis o ruptură iminentă între Monica Gabor și Mr. Pink! Ce se va întâmpla cu ei: „Sper să se trezească la realitate”

Carmen Harra a prezis o ruptură iminentă între Monica Gabor și Mr. Pink! Ce se va întâmpla cu ei: „Sper să se trezească la realitate”

Într-o apariție în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni” de acum ceva timp, celebra prezicătoare Carmen Harra a dezvăluit premoniții tulburătoare despre relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Prin intermediul unei conexiuni Skype, Carmen Harra a adus în discuție subiectul delicat și a vorbit deschis despre viitorul celor doi și despre presupusa sarcină a Monicăi Gabor.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Harra și-a exprimat rezervele cu privire la viitorul relației dintre cei doi

Prezența în emisiune a celebrei prezicătoare a adus în prim-plan situația Monicăi Gabor și relația acesteia cu soțul ei, Mr. Pink. Carmen Harra și-a exprimat rezervele ei cu privire la viitorul relației dintre cei doi, subliniind că, în opinia sa, Mr. Pink este mai degrabă un prieten și colaborator decât un potențial partener de viață pentru Monica Gabor.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Mister Pink există ca un prieten, un colaborator, un om care o apreciază. Eu nu cred într-o relație de perspectivă. Nu cred într-o relație reală între ei, într-o posibilă căsnicie. Cel mai bine ar fi pentru ea dacă s-ar orienta spre o persoană care îi va oferi posibilitatea unei călătorii”, a mărturisit Carmen Harra în timpul emisiunii.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Sfatul lui Carmen Harra pentru Monica Gabor

Carmen Harra a îndemnat-o pe Monica Gabor să se trezească la realitate și să-și găsească un partener adecvat cu care să își construiască o familie fericită. „Sper să se trezească la realitate și să spună: Băi, de ce mai stau cu Mr. Pink care de atâția ani nu vrea până la urmă să oficieze nimic cu mine”, a adăugat Harra, subliniind necesitatea ca Monica Gabor să aleagă un partener care să îi ofere stabilitate și siguranță în viitorul său.

În ceea ce privește zvonurile despre o posibilă sarcină a Monicăi Gabor cu Mr. Pink, Carmen Harra a clarificat situația, afirmând că aceste speculații nu sunt adevărate. Cu această declarație, a lămurit orice îndoială cu privire la starea de sănătate a Monicăi și a pus punct zvonurilor care circulau în mediul public.

Astfel, Carmen Harra și-a oferit perspectivele unice asupra relației Monicăi Gabor și a adresat îndemnuri de introspecție și autenticitate în căutarea unei relații cu adevărat satisfăcătoare și împlinitoare pentru fosta doamnă Columbeanu. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191