Carmen Harra aruncă bomba: Ștefan Bănică se va despărți de Lavinia Pârva? Ce spune despre relația lor: „Nu foarte mulți ani…”

Carmen Harra aruncă bomba: Ștefan Bănică se va despărți de Lavinia Pârva? Ce spune despre relația lor: „Nu foarte mulți ani…”

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva atrag privirile peste tot pe unde merg! Cei doi trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de iubire din showbiz-ul românesc și au o frumoasă relație de câțiva ani. Însă, potrivit celebrei clarvăzătoare Carmen Harra, cântărețul NU va îmbătrâni alături de partenera sa.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Cunoscuta clarvăzătoare Carmen Harra a făcut o serie de dezvăluiri tulburătoare despre cele mai faimoase și solide cupluri din showbiz-ul românesc. Printre acestea, nu vor rezista prea mulţi ani Antonia–Alex Velea, Andra-Cătălin Măruță, Monica Gabor-Mr. Pink, dar se pare că și Ștefan Bănică și Lavinia Pârva se numără printre cei care nu vor îmbătrâni împreună.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

„Aceeaşi situaţie: divorţuri, separări. El este – eu îl ştiu foarte bine pe tatăl său, am avut onoarea să fiu de multe ori cu el pe scenă, dar pe fiul său nu-l cunosc personal – însă, sentimentul meu, mai mult ca şi psiholog că el este foarte independent, foarte dificil câteodată. (…) Le dau tot aşa, o perioadă temporară împreună, dar nu foarte mulţi ani în viitor. (…) Brad Pitt cu Angelina se împacă. (…)”, a spus Carmen Harra, în cadrul emisiunii „Răi da’ buni”, în urmă cu ceva timp, relatează

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Pe Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. îi leagă o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un deceniu. S-au căsătorit în mare secret, în anul 2017, în Bulgaria. Ulterior, au devenit părinții unui băiețel pe nume Alexandru. De asemenea, spre surprinderea tuturor, între cei doi este o diferență destul de mare de vârstă, cântărețul este cu 17 ani mai mare decât partenera sa: Ștefan Bănică are 55 de ani, iar Lavina Pârva a împlinit 38. Vârsta, însă, nu a stat niciodată în calea fericirii lor.

Artistul mai are doi copii din relațiile anterioare: primul copil, un băiat pe nume Radu, din relația cu Camelia Constantinescu, și o fetiță pe nume Ana Violeta, din căsnicia cu Andreea Marin. De asemenea, cântărețul a fost căsătorit și cu Mihaela Rădulescu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191