Carmen Harra, despre relația Liviei cu Spike. Se va mai întoarce la Cătălin Bordea? „El este generatorul divorțului”

Carmen Harra, despre relația Liviei cu Spike. Se va mai întoarce la Cătălin Bordea? „El este generatorul divorțului”

Carmen Harra face o predicție în ceea ce privește trio-ul care a acaparat atenția în ultimul timp. Clarvăzătoarea a avut ceva de spus despre relația dintre Spike și Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. Va dura, sau nu, relația lor? 

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Recent, într-un interviu acordat presei, Carmen Harra a explicat faptul că divorțul comediantului s-a produs din cauza lui. Cât despre relația Liviei cu Spike, clarvăzătoarea ne spune că ceea ce există între ei este o conexiune de suflete pereche, din alte vieți. 

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

În ciuda faptului că Livia și Spike sunt huliți de întreaga lume, fiind etichetați drept „trădători”, Carmen Harra vine și ne spune că relația comediantului cu bruneta nu ar fi funcționat niciodată. 

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

În schimb, relația dintre ea și Spike este una karmică. Sentimentul de apropiere ar fi existat dintotdeauna între ei.

„Bordea și cu Livia au avut o relație dificilă, toxică. În codificarea lui se vorbește clar de un divorț, este evident că el este generatorul divorțului și nu ea. Ea este o iubăreață, iar el pune frână la relația asta. Relația dintre ei este ca pisica cu șoarecele, ei doi niciodată nu s-au înțeles.

Livia cu Spike are o relație karmică, poate să meargă. Ei undeva au o memorie, ceva există între ei. Ea s-a simțit demult conectată cu Spike. Relația ei mereg de o mie de ori mai bine cu Spike, decât cu soțul ei de care a divorțat. Bordea are o relația karmică cu Spike și nevasta lui la fel, din vieți anterioare. Aș putea spune că într-o viață anterioară, acest triunghi a mai experimentat așa ceva. În alt timp, eu îi văd pe ei doi că s-au bătut de la ea.

Poate pare fantezie, dar anul lui Bordea coincide cu anul în care se naște Spike, iar codul Liviei corespunde cu codul lui Spike. Deci, tot ce se întâmplă acum este o repetare a unei existențe anterioare. Nu mă surprinde deloc, exact așa trebuia să se întâmple.”, a explicat Carmen Harra, la WOWnews.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191