Carmen Harra i-a prezis viitorul Monicăi Gabor. Incredibil ce îi spunea în urmă cu mai bine de 14 ani

Carmen Harra i-a prezis viitorul Monicăi Gabor. Incredibil ce îi spunea în urmă cu mai bine de 14 ani

Dacă în urmă cu ceva timp, celebra prezicătoare Carmen Harra a dezvăluit premoniții tulburătoare despre relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink, într-o apariție în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, de fapt, aceasta i-a citit în viitor și i-a spus tot ce îi rezervă destinul acum 14 ani!

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Carmen Harra i-a citit în viitor și i-a spus tot ce îi rezervă destinul Monică Gabor în mai 2009, când ambele au fost prezente într-o emisiune. Încă de atunci aceasta a spus că va mai avea un soț și, din cauza lui, și un divorț. Monica Gabor era la acea vreme încă soția lui Irinel Columbeanu, iar când Carmen Harra a fost întrebată dacă acesta este iubirea vieții vedetei, a spus:

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

„Este un factor extrem de puternic în viaţa ei la ora asta, dar nu este singurul om din viaţa ei. O să mai aibă un soţ. La un moment dat, va exista acest divorţ şi din cauza lui, în special”, a dezvăluit la acea vreme Carmen Harra.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

La cât de specială e relaţia asta, nu avem cum să ne certăm vreodată”, i-a răspuns Monica atunci celebrei prezicătoare

Analiza numerologică făcută de Harra a scos la iveală și faptul că divorţul soţilor Columbeanu nu va fi cu surle şi trâmbiţe, ci, dimpotrivă, unul liniştit, iar cei doi vor rămâne prieteni. Doar că, aici s-a cam înșelat, parțial. Doi ani de la previziunile clarvăzătoarei, Monica și Irinel Columbeanu au început procedurile de divorț, în 2011, fiind un divorț cu scandal, în special pe custodia fetiței lor, însă în final au ajuns să fie prieteni.

De asemenea, Harra a făcut previziuni referitoare și la viitorul soț al Monicăi, spunând că se va recăsători cu un bărbat tânăr și care nu are potențialul material al acualului soț. A mai menționat și faptul că este posibil să mai aducă pe lume încă doi copii, dintre care unul va fi sigur băiat, iar tatăl nu va fi Irinel.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191