Carmen Harra ne învață cum să atragem banii în viața noastră. Metoda simplă care nu dă greș niciodată

Carmen Harra ne învață cum să atragem banii în viața noastră. Metoda simplă care nu dă greș niciodată

Gândurile și gesturile noastre ne pot influența soarta în moduri la care nici nu ne gândim! Iar Carmen Harra ne oferă un sfat ingenios, care ne poate aduce în viață oricât de mulți bani visăm!

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

A plecat în Statele Unite cu doar câțiva dolari, însă o anumită disciplină mentală a ajutat-o să devină una dintre cele mai faimoase și îndrăgite vedete din țara noastră! Carmen Harra ne-a oferit un sfat ingenios pentru a putea manifesta banii în viața noastră, potrivit celor de la Spy News. Iar potrivit clarvăzătoarei, acest principiu a și ajutat-o să strângă o avere!

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

„Am plecat în SUA cu 80 de dolari, iar cu 40 mi-a luat un parfum bun, am zis că văd eu apoi ce fac. Aveam cu mine o pereche de pantofi primiți de la o prietenă, o rochiță și o pijama.”, a povestit Carmen Harra, conform sursei citate. Însă, se pare că succesul nu a întârziat să apară în viața acesteia!

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

„Dar am ajuns cu 40 de dolari, în câteva săptămâni aveam de dolari! Apoi m-am răzbunat și mi-am luat tot ce mi-am dorit și am visat. Am refulat!”, a mai spus clarvăzătoarea.

Potrivit clarvăzătoarei, totul ține de mentalitatea pe care o proiectăm noi înșine asupra lumii din jur! Carmen Harra ne avertizează că dacă tot spunem că vom avea probleme cu banii, chiar această traiectorie va urma soarta noastră!

„Banii sunt o formă energetică, noi oamenii suntem o formă energetică. Noi trebuie să generăm banii, iar ei fiind formă energetică avem tot felul de modalități prin care să-i atragem în viața noastră.

Dacă în fiecare zi când ne sculăm spunem ‘vai de mine, n-avem bani să cumpărăm, nu avem, nu putem’, nu o să avem niciodată, pentru că aceste cuvinte au putere în univers, iar ce spunem noi, devenim”, a declarat Carmen Harra, conform sursei.

Clarvăzătoarea ne spune că, dacă dorim să atragem banii în viața noastră, putem să ne scriem un cec! Deși poate părea un sfat bizar, acest gest banal poate manifesta averea în viața noastră!

„Energia asta materială se manifestă prin numere, deci ne scriem nouă un cec. Să nu vă fie frică să puneți cât mai multe zerouri. Ne scriem pe hârtia respectivă sume”, ne-a spus Carmen Harra.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191