Carmen Harra, previziuni sumbre pentru toamna anului 2023. La ce ar trebui să se aștepte românii

Carmen Harra, previziuni sumbre pentru toamna anului 2023. La ce ar trebui să se aștepte românii

Renumita prezicătoare Carmen Harra n-are vești tocmai bune pentru români. Începând cu luna septembrie 2023, problemele materiale, printre altele, nu se vor rezolva în perioada următoare, iar prețurile vor continua să crească. Cu toate acestea, lucrurile se vor îmbunătăți spre sfârșitul anului, iar oamenii vor fi mai liniștiți.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Odată cu apropierea toamnei, Carmen Harra a făcut previziuni pentru români și nu sunt tocmai bune. Potrivit clarvăzătoarei, se așteaptă noi creșteri de prețuri, iar problemele materiale ale oamenilor nu se vor rezolva în perioada următoare. La fel ca și în anii trecuți când toată atenția era asupra multor personalități mari ale lumii, ea crede că toți ochii vor fi ațintiți asupra lui Vladimir Putin, Joe Biden și Regele Charles al III-lea. Totodată, ea este convinsă că 2023 a fost unul din ultimii 10 ani karmici.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

„Toamna 2023 vine cu un timp inteligent. Energetic, este o perioadă care calmează lucrurile și aduce echilibru în lume. Mai mult ca oricând, facem descoperiri epocale, pornim spre o nouă economie. Spre o nouă monedă unică internațională, ne organizăm într-o altă direcție. Este o perioadă de de revelație, este un timp în care restructurăm conceptele greșite. Parcă ne iluminăm. O să pornim într-o altă direcție.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Pentru români, surprize, persoane noi la guvernare. Dorința de a scăpa de vechii conducători, care cred că se va manifesta la final de an 2023. Dar per total vom avea mai multe bucurii. Mai multă liniște, mai puțină suferință.

Problemele materiale nu se pot rezolva pe parcursul acestei perioade. Vor continua aspectele legate de inflație, vom vedea că prețurile continuă să se scumpească. Și asta nu e ceva care se poate rezolva pe parcursul anului care vine. Dar anul care vine are o forță, parcă o forță Divină neobișnuită. Atrăgând atenția asupra unor capete mari ale lumii, cum ar fi Biden, cum ar fi Prințul Charles și Papa de la Roma.

Sunt oameni pe parcursul acestei perioade care vom vedea că vor trece prin transformări uluitoare! Iată că așa cum am spus în 2021, 2022 atrage atenția asupra Reginei Angliei și asupra lui Putin. Toamna 2023 atrage atenția și asupra lui Putin, dar și asupra lui Biden, Regele Charles și asupra catolicismului. De aceea, din multe puncte de vedere este un timp de cotitură. Acest an a fost unul din ultimii 10 ani karmici. Are o semnificație majoră în evoluția noastră”, a spus Carmen Harra, relatează

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191