Carmen Harra, reacție dură după ce Oana Zăvoranu s-a despărțit de Alex Ashraf. Premonițiile ei s-au adeverit: „Adevărul doare”

Carmen Harra, reacție dură după ce Oana Zăvoranu s-a despărțit de Alex Ashraf. Premonițiile ei s-au adeverit: „Adevărul doare”

Carmen Harra a dezvăluit o serie de premoniții șocante legate de perioada dificilă prin care trece Oana Zăvoranu. Cu șapte ani în urmă, clarvăzătoarea i-a atras acesteia atenția asupra pericolelor pe care le-ar putea întâmpina în privința banilor primiți de la mama sa. Potrivit lui Harra, Oana ar putea să își piardă această avere într-un mod neașteptat. 

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Premoniție șocantă

Acum 7 ani, i-am spus Oanei că este în pericol să piardă banii de la mama ei. Dacă ne uităm la ce se întâmplă în viața ei, ea are figura mamei. Îi lipsește figura tatălui, ea are banii, dar îi pierde. Ea este o persoană foarte iubitoare, intuitivă. Omul cu care este ea la ora actuală are o înclinație de trădare, apare fenomenul trădării, important este cum poate ea să gestioneze asta și dacă se poate lupta suficient de mult să salveze această relație care devine cu mare semn de întrebare”, a dezvăluit Carmen Harra.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Aceste premoniții au devenit realitate în viața Oanei, conform clarvăzătoarei. Actualmente, vedeta se confruntă cu mai multe procese legale și execuții silite, iar această situație o afectează profund din punct de vedere emoțional și material. Harra a subliniat că problema ei principală se concentrează pe pierderea banilor proveniți de la mama sa și că viața sa este zguduită din ambele părți, atât sentimental, cât și material.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

  „Problema ei numărul unu este pierderea banilor de la mama ei”

Carmen Harra a mai dezvăluit că previziunile sale indică și o posibilă trădare din partea soțului Oanei, Alex Ashraf. Cu toate acestea, Harra a menționat că această situație nu este certă și numai Alex știe dacă va face această alegere. Cu toate acestea, aceste premoniții au adăugat mai multe semne de întrebare în relația lor.  

Problema ei numărul unu este pierderea banilor de la mama ei. Trece printr-o perioadă extrem de dură la ora actuală. Nu vreau să se supere, pentru că adevărul doare, dar este un adevăr foarte crâncen asupra vieții ei, pentru că este lovită din două părți, sentimental și material. Situația ei la ora actuală nu arată deloc bine”, a spus Harra pentru emisiuniea Exclusiv VIP.

Aceste dezvăluiri cutremurătoare ale lui Carmen Harra au aruncat o lumină crudă asupra vieții tumultuoase a Oanei Zăvoranu și au scos la iveală provocările grele cu care se confruntă în prezent vedeta.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191