Cât costă o pisică din rasa Maine Coon. Nu oricine își permite să o cumpere

Cât costă o pisică din rasa Maine Coon. Nu oricine își permite să o cumpere

Dacă îți dorești un animal de companie care să se potrivească perfect pentru tine și întreaga familie, dar încă nu ai luat o decizie cu privire la rasa potrivită, atunci alege pisica din rasa Maine Coon. Iată cât costă o pisică din această rasă! Nu oricine își permite să o cumpere!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Numeroase persoane își doresc un animal de companie, recunoscând că prezența lor aduce cu sine o stare generală mai bună. Dacă îți dorești o pisică și încă nu ți-ai ales o rasă, ar trebui să iei în considerare rasa Maine Coon. Aceasta este considerată potrivită pentru tine și întreaga familie. Cât costă o astfel de pisică specială.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Prețul pentru o pisică din rasa Maine Coon

O pisică din rasa Maine Coon poate cântări între 5 și 8 kilograme pentru femele, iar masculii pot ajunge și până la 12-15 kilograme sau chiar mai mult în cazul unor exemplare foarte mari. Aceste cifre pot varia în funcție de linia de sânge, genetică și factorii individuali.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Este o pisică mare și specială, cu o personalitate plăcută și afectuoasă. Aceste pisici pot dezvolta o legătură strânsă cu membrii familiei.

Atunci când cumperi un pui de pisică din rasa Maine Coon de la un crescător, este de așteptat să plătești în general între 1000 și 1500 de dolari. Cu toate acestea, prețul mediu se situează în jurul sumei de 1200 de dolari.

Îngrijirea unei pisici din rasa Maine Coon

Îngrijirea unei pisici din rasa Maine Coon implică mai multe aspecte, după cum urmează:

-o dietă echilibrată, bogată în proteine de calitate și nutrienți esențiali. Maine Coon poate avea un apetit destul de mare, deci este esențial să îi oferi porții corespunzătoare și să monitorizezi greutatea ei.

-acești pisoi sunt energici și jucauși, așa că oferă-le o mulțime de jucării și interacțiune pentru a-și satisface nevoile de exercițiu și stimulare mentală.

-curățarea regulată a dinților este importantă pentru prevenirea problemelor dentare. Folosește o periuță de dinți specială pentru pisici și o pastă de dinți adaptată nevoilor lor.

-trebuie să fii atent la orice semn de comportament sau sănătate neobișnuit și să te adresezi imediat medicului veterinar dacă observi ceva suspect.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191