Cât costă o rochie de la Dana Budeanu. Ce sumă trebuie să scoți din buzunar, dacă vrei să o cumperi

Cât costă o rochie de la Dana Budeanu. Ce sumă trebuie să scoți din buzunar, dacă vrei să o cumperi

Dana Budeanu, unul dintre cei mai cunoscuți designeri din România pare să facă bani frumoși de pe urma creațiilor sale. Iubește moda și are grijă să producă rochii pentru toate gusturile doamnelor și domnișoarelor. Își apreciază munca și are grijă să îi fie răsplătită, astfel că își estimează produsele la prețuri destul de piperate. 

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Pe lângă faptul că Dana Budeanu este una dintre cele mai vocale femei din showbiz-ul românesc, a devenit și mai faimoasă în urmă cu ani de zile cu rubrica „Amețitele și mafioții”, de pe YouTube. Este o persoană destul de discretă cu viața ei, astfel că puțini sunt cei care cunosc planurile ei profesionale. Știm, totuși, că pe site-ul ei, noile modele de rochii pentru toamnă au prețurile destul de măricele, căci nu sunt pentru toate buzunarele. 

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Prețul unei rochii marca Dana Budeanu 

La un simplu click pe site-ul creatoarei de modă, observăm că rochiile puse la vânzare au prețuri care depășesc și de lei. Modelele sunt simple multe dintre ele, însă rafinate și elegante, în stilu-i caracteristic. 

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Observăm că anumite ținute de vară regăsite pe site pornesc și de la suma de 700 de lei, prețul crescând în funcție de model. 

Alimentul care o ajută pe vedetă să-și păstreze formele 

Dana Budeanu reușește cu ușurință să stârnească invidie în rândul doamnelor, prin felul în care arată. Are o siluetă trasă ca prin inel și știe cum să o pună în evidență, dar și să o mențină. Care este secretul ei, l-a dezvăluit în urmă cu mai mult timp: 

„Rodia de dimineață… aproape ca a luat locul salutului pe care-l primesc când mă întâlnesc cu persoane pe care le cunosc sau nu, care-mi spun sau mă întreabă despre da, o consum zilnic, în cursul săptămânii dimineața, pentru că nu am timp de nimic, mă trezesc la șase fără un sfert și am foarte multe de făcut până plec cu fetițele din casă. Am ales rodia pentru că îmi place foarte mult, nu am citit nimic înainte, eu nu sunt o persoană care mănâncă multe fructe și asta pentru că nu îmi plac aproape deloc.

Sunt o persoană însă, care mănâncă enorm de multă ciocolată, bea cola, energizante, mănâncă foarte rar carne pentru că nu-i place, însă nu pot trăi fără măcar doi burgeri pe luna sau pizza cu salam picant. Mănânc absolut orice, când am chef și cum am chef, însă aproape niciodată mâncare gătită sau cu sos, acelea nu-mi plac deloc.

Diminețile de weekend sau în vacanță încep cu tort de bezea și ciocolată, pentru că am timp să „trag” de el cât vreau, tort pe care-l consum și noaptea, pentru că la mine somnul durează în jur de patru ore și atunci mă comport ca și când e zi, având activități normale, citind în majoritatea nopților, scriind, gătind, uitându-mă la seriale”, a scris Dana Budeanu pe Instagram, la un moment dat.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191