Cât costă Revelionul la clubul Deliei și al lui Răzvan Munteanu din Centrul Vechi, din București. Sunt mai multe oferte

Cât costă Revelionul la clubul Deliei și al lui Răzvan Munteanu din Centrul Vechi, din București. Sunt mai multe oferte

Revelionul se apropie cu pași repezi așa că multe restaurante și cluburi au lansat oferte pentru petrecerea care urmează să aibă loc în noaptea dintre ani. E cazul și clubului de noapte pe care Delia și Răzvan Munteanu, soțul ei, îl dețin în Centrul Vechi din București.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

De mulți ani de zile, cântăreața Delia și Răzvan Munteanu dețin în Centrul Vechi din București un club, care e deschis seară de seară. Acolo s-au distrat și nume cunoscute din showbiz, între care Mihai Bendeac sau Vlad Drăgulin.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Acum, de Revelion, clubul vine cu două oferte pentru petrecerea care va avea loc în noaptea dintre ani. Prima costă de lei și la masă pot sta între patru și șase persoane. Aceasta conține două sticle de alcool la alegere, vodkă, wisky, rom, tequila, gin, campari, 4 energizante, 2 litri natural juice la alegere și 8 soft drinks la alegere, scrie Cancan.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Varianta VIP este tot pentru o masă între patru și șase persoane, la prețul de 2500 de lei și include următoarele: 2 sticle de alcool la alegere, vodka, wisky, rom, gin, tequila, pampero aniversario, campari, champagne moet, 6 energizante, 8 soft drinks la alegere, 2 litri de suc natural la alegere.

Pentru cei care nu își doresc o masă există și opțiunea „At the bar”, care costă 150 de lei de persoană și include intrarea și o băutură „by the glass”.

Răzvan Munteanu, declarații după ce s-a zvonit că a cheltuit economiile Deliei

Soțul cântăreței și-a câștigat notorietate în zona investițiilor în cryptomonede și mulți au avut încredere în el să pună la bătaie sume colosale de bani. Răzvan Munteanu s-a implicat pe piața cryptomonedelor, o piață nesigură. Mulți oameni au investit masiv, însă piața crypto a suferit multe modificări în ultima perioadă. Cei care au investit i-au cerut imediat explicații soțului Deliei. Răzvan era un fel de broker în materie de monede virtuale, scrie CANCAN.

De asemenea, omul de afaceri a negat că s-ar fi folosit de banii câștigați de Delia din concerte sau alte proiecte. „Este o minciună crasă că s-au pierdut banii familiei! Faceți diferența între glumele Deliei și ce speculează lumea! Eu știu bine ce facem și cât muncim în familia noastră!

Toate proiectele Crypto și non Crypto sunt în scădere în acest moment. Inclusiv proiectele românești în care am și eu o oarecare implicare. Nu e prima și nici ultima oară când se întâmplă asta pe piața Crypto. Că oamenii se iau după Răzvan Munteanu e problema lor!

Recomand fiecăruia să-și facă research-ul propriu! Să se informeze de la mine sau X, Y, Z, dar e decizia fiecăruia. Fiecare să investească fix cât își permite să piardă. Valabil pentru orice business, mai ales Crypto”, a spus, în exclusivitate pentru sursa mai sus menționată.

„Nimeni nu poate fi responsabil pentru deciziile investiționale ale unei persoane”

„Dacă oamenii se iau după un lider de opinie în domeniu care și-a arătat niște rezultate pozitive, fie că el este Răzvan Munteanu sau altcineva, nu este suficient. Trebuie să-și facă și research-ul propriu și să ia, până la urmă, o decizie proprie.

Nimeni nu poate fi responsabil pentru deciziile investiționale ale unei persoane. Trebuie să știi când să intri, când să ieși. Orice profesor de economie îți poate spune că un plan investițional minim este pe o perioadă de patru ani. Sau că planul este între patru și zece ani, nu câteva luni.

Dacă rămâi pe câteva luni ești speculant, nu investitor. Repet, trebuie să știi când să intri, când să ieși. Pentru că se deduce din contextul următor că, pentru câteva luni, dacă intri și ieși ești speculant și trebuie să stai câțiva ani”, a încheiat soțul Deliei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191