Cât de frumoasă e sora Irinei Fodor! Ce diferență mare de vârstă există între cele două

Cât de frumoasă e sora Irinei Fodor! Ce diferență mare de vârstă există între cele două

Pe Irina Fodor o cunoaște o întreagă țară, însă sora ei, Teodora, stă cât mai departe de lumina reflectoarelor. Îndrăgita prezentatoare de la America Express le-a făcut cunoștință fanilor cu ea, iar aceștia nu au putut să nu remarce asemănarea izbitoare. 

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

În cadrul unei postări pe rețelele de socializare, Irina Fodor a postat o fotografie cu sora sa, mai mică decât ea cu 11 ani. Tânăra a însoțit-o pe Irina Fodor într-o tabără, suplinind locul soțului ei, Răzvan Fodor.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Irina Fodor, imagine rară cu sora sa mai mică

Vedeta de televiziune se află într-o zonă de munte, în tabără, în urma unei invitații pe care a primit-o de la fiica ei, de a participa la o festivitate de încheiere a taberei respective. Răzvan Fodor ar fi trebuit să fie și el prezent, însă din motive strict profesionale acest lucru nu s-a putut întâmpla, astfel că Irina a fost însoțită de sora mai mică.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

„Diana e în al doilea an de tabără cu ei, iar diseară este festivitatea care închide acest sezon. Pentru că am primit invitație din partea copilului să iau și eu parte la petrecere, n-am stat pe gânduri, căci ea crește și nu se știe când sau dacă mă mai invită pe undeva.

Așa că mi-am luat sora de o aripă, căci Fodorică a început deja filmările și ne-am pus la drum. Și pentru că am ajuns într-o zonă așa frumoasă din țara noastră, am și explorat puțin locurile din împrejurimi”, a transmis prezentatoarea TV pe rețelele de socializare.

Teodora studiază dreptul

Sora moderatoarei America Express este o tânără ambițioasă, cu multe țeluri în viață. Teodora studiază la Facultatea de Drept și este susținută de Irina Fodor. În urmă cu mai mult timp, aceasta o descria ca fiind o persoană calmă și pragmatică.

„Acum este mai înaltă decât mine, mai calmă, uneori mai pragmatică, mai puțin smucită, mai precaută… dar tot rămâne sora mai mica. Așa că toate cele de mai sus se duc pe apa sâmbetei când rămâne doar cu mine și riscă totul felul de chinuieli, ca atunci cand eram doar niste copile”, spunea Irina Fodor, despre sora sa, Teodora.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191