Cât de infidel ești, după data nașterii?

Cât de infidel ești, după data nașterii?

Numerologia a devenit o parte esențială a astrologiei și se spune că numerele nu sunt folosite doar pentru a calcula. Aceasta îți poate dezvălui, în funcție de personalitatea fiecărei persoane, lucruri importante despre fiecare; motiv pentru care mulți țin cont de predicțiile ei. De aceea, vă vom spune, conform acestei credințe, cât de infidel ești atunci când ai un partener, în funcție de data nașterii și semnul zodiacal.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Numerologia poate fi extrem de utilă, pentru că aceasta poate descifra personalitatea fiecărei persoane și poate descoperi câteva dintre secretele acesteia, motiv pentru care mulți au decis să țină cont de această credință, mai ales în materie de iubire, cunoscând în profunzime felul în care acționează fiecare.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Potrivit experților în astrologie, datorită numerologiei, poți ști cât de infidel ești, după data nașterii, dar mai ales odată cu ziua în care ai venit pe lume, simt un studiu oarecum precis, dar mai presus de toate, a stârnit curiozitatea multora, întrucât este o predicție pe care majoritatea nu și-o pot imagina.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Luni: se spune că cei a căror dată de naștere este prima zi a săptămânii sunt infideli în proporție de 25%. Deși flirtează cu alții, în interior nu pot trăda.

Marți: Sunt foarte infideli și posibilitatea de a-și înșela partenerul este foarte scăzută.

Miercuri: Cu acești oameni trebuie să fii foarte atent pentru că sunt mari mincinoși și de obicei pot fi atrași de ceilalți.

Joi: Potrivit experților în numerologie, cei născuți într-o zi de joi sunt cei mai de încredere. Nu se vor juca niciodată cu sentimentele partenerului lor și este foarte puțin probabil să-i trădeze.

Vineri: Numerologia indică faptul că acești oameni sunt infideli în proporție de 65%. Deși le place să aibă un partener, sunt capabili să-l părăsească pentru a trăi o dragoste intensă.

Sâmbătă: Sunt cei mai predispuși să cadă în infidelitate. Le este practic imposibil să nu o facă.

Duminică: În sfârșit, cei care s-au născut într-o zi de duminică sunt sinceri, dar va depinde de cât de fericiți sunt în cuplu pentru a vedea dacă trișează sau nu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191