Cât de mare e diferența de vârstă dintre Andra și Cătălin Măruță! Celebrul prezentator TV e mult mai în vârstă

Cât de mare e diferența de vârstă dintre Andra și Cătălin Măruță! Celebrul prezentator TV e mult mai în vârstă

Andra și Cătălin Măruță sunt unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri din showbiz-ul românesc, însă puțini oameni știu ce diferență mare de vârstă este între cele două vedete. Nu mulți s-ar fi așteptat la acest lucru!

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Diferența de vârstă dintre Andra și Cătălin Măruță

De 15 ani, artista și prezentatorul TV formează o familie frumoasă și bine consolidată. Împreună au doi copii frumoși și carismatici, pe Eva și David, alături de care nu ratează nicio ocazie să se afișeze.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

În 2008 cele două vedete și-au unit destinele și și-au jurat iubire veșnică, în ciuda diferenței de vârstă. Ei bine, la acel moment Andra nu avea nici 22 de ani împliniți, în timp ce Cătălin avea 30 de ani, adică o diferență de 9 ani! Acum au 36, respectiv 45 de ani și sunt mai fericiți ca niciodată, deși vedetele au mărturisit că de-a lungului timpului nu i-au ocolit nici pe ei problemele.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Andra a spus la un moment dat în podcastul lui Bobonete că încă de la începutul relației ea a fost mai implicată și a oferit mai mult, Cătălin fiind o fire introvertită.

„Cătălin este introvertit, chiar dacă la televizor nu pare. Eu provin dintr-o familie în care ne exprimăm deschis sentimentele. Ne pupăm în văzul lumii, ne spunem Te iubesc de nu ştiu câte ori pe zi. Eu cu bagajul ăsta am intrat în relaţie. Depinde foarte mult de modul în care ai fost educat în familie, în ce mediu ai crescut”, a povestit Andra.   

De câte ori fac sex Andra și Cătălin Măruță

Cum cei doi cu vieți foarte pline, încercând să își onoreze proiectele și să se ocupe și de responsabiltățile de familie, ajung puțin mai greu să își facă timp pentru intimitatea lor. Se pare că odată cu vârsta și nevoile se schimbă, cel puțin pentru Andra:

„Asta mi se întâmplă acum, voi împlini 37 de ani. Acum îmi spun exact vârsta. Acum simt mai mult nevoia de mai multă atenție din partea lui Cătălin. A fost foarte bine până acum, dar acum am nevoie de mai multă atenție. Nu știu dacă e vorba de vârstă. Vreau ca primul lucru când intri în casă să te uiți la mine.

Vreau, când deschizi ușa, să te uiți în ochii mei, să simt dragostea ta. Prefer genul ăsta de iubire, ca din filme. Nu că trebuie să punctăm de nu știu câte ori sex pe săptămână. Avem parte de câte ori se poate. De câte ori se poate să fugim de copii, să facem asta”, a povestit artista.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191