Cât de mult alcool se consumă în casa Monicăi Tatoiu. A rupt tăcerea și a recunoscut: „După modelul franțuzesc”

Cât de mult alcool se consumă în casa Monicăi Tatoiu. A rupt tăcerea și a recunoscut: „După modelul franțuzesc”

Monica Tatoiu (67 de ani) este o prezență foarte îndrăgită în showbizul românesc datorită sincerității debordante și a modului de a spune lucrurilor pe nume. Nu ezită să vorbească despre subiecte ce pentru mulți ar putea părea tabu și își exprimă cu multă asumare fiecare opinie. Femeia de afaceri împărtășește, de câte ori are ocazia, secrete sau picanterii din viața sa fără ocolișuri. Iată că de-a lungul timpului, aceasta a dezvăluit în nenumărate rânduri cât de mult alcool consumă, de fapt.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Cât de mult alcool se consumă în casa Monicăi Tatoiu

Monica Tatoiu apreciază în mod deosebit băuturile fine și spune că nu se dă în vât după ceea ce consumă în general tineretul. Iată că femeia de afaceri îndrăgește vinurile și are reguli clare în ceea ce privește consumul lor. Așadar, în familia Tatoiu se consumă zilnic vin, la ore aproape exacte.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

„După modelul franțuzesc, nu există masă fără vinul potrivit, masa de prânz, masa de seară… Și eu și soțul meu suntem „retierd”, la pensie, și atunci ne permitem, voi nu vă permiteți.”, a spus vedeta în cadrul unui interviu.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Mai mult, în cadrul unei emisiunii, fosta profesoară de matematică a mărturisit că pentru ea vinul nu intră la categoria alcool și că este o băutură esențial de consumat, mai ales de către femeile aflate la menopauză, având multe beneficii.

Dimineața beau un pahar de șampanie. Eu beau vin roșu seara și șampanie, altceva, nimic. Vinul e aliment, șampania este medicament. Dar atenție! Încă o dată, eu nu conduc în București, de exemplu, conduc afară. Nu te apuci să bei înainte de a intra într-o emisie, să spui prostii. Eu beau seara un pahar de vin și stau și scriu. Eu nu pot să scriu fără vin. Nu tării. Eu nu pot să îi înțeleg pe ăștia care beau, tineretul. Cu shot-uri, amestecuri și niciodată amestecat. Eu nu consider că vinul este alcool, doar dacă sunt în situația de a mă urca la volan. Este obligatoriu la femeile trecute la menopauză ( să bea în fiecare seară un pahar de vin). Dar vin roșu, nu alb. Deci, vin roșu, nu alb. Deci, vin roșu minim un pahar în fiecare seară, pentru reglarea circulației sângelui și prevenirea maladiilor care țin de inimă ”, a declarat, în urmă cu ceva timp, Monica Tatoiu.

Cum a îmbătat-o tatăl său

Iată că nu au lipsit nici experiențele ieșite din comun atunci când vine vorba de alcool. Vedeta a povestit că însuși tatăl ei a îmbătat-o. „Era misogin. Credea ca fetele sunt proaste, că sunt pentru cratiță.”, a spus afacerista și despre tatăl ei. Ulterior însă, acesta a văzut că fiica lui „are cap” pentru matematică și că rezultatele ei erau peste așteptări, așadar și-a schimbat păerea despre ea.

Monica și-a propus să intre prima la facultate, însă atunci când la examenul scris nu a obținut o notă fruntașă, a zis că renunță de tot și nu mai merge nici la examenul oral, urmând să stea pe bară un an. Tatăl ei nu a acceptat situația, iar Monica Tatoiu a dezvăluit că acesta a îmbătat-o și a convins-o să se ducă să dea și proba orală, la care a luat 10. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191