Cât de mult i-a crescut părul Danei Roba, după ce a fost mutilată de fostul soț. Cum arată acum make-up artistul / FOTO

Cât de mult i-a crescut părul Danei Roba, după ce a fost mutilată de fostul soț. Cum arată acum make-up artistul / FOTO

În urmă cu două luni, Dana Roba era să își piardă viața, după ce a fost mutilată de fostul ei soț, Daniel Balaciu. Acum, Dana Roba se află în procesul de recuperare, iar make-up artistul le-a împărtășit fanilor o nouă imagine cu ea. Iată cât de mult i-a crescut părul vedetei!

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Pe data de 5 iunie 2023, Dana Roba a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovită de mai multe ori cu ciocanul în cap de tatăl fetițelor ei, Daniel Balaciu. Medicii nu i-au mai dat nicio șansă la viață, însă printr-o minune, vedeta s-a recuperat și s-a întors la pasiunea ei, cea de make-up.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Cum arată acum Dana Roba

Dana Roba a împărtășit o nouă fotografie cu ea pe contul ei personal de Instagram, iar vedeta a mărturisit că se bucură că i-a crescut foarte mult părul. Dana Roba va mai suferi câteva intervenții chirurgicale peste puțin timp.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Cum se descurcă Dana Roba cu creșterea celor două fetițe

Viața Danei Roba s-a schimbat radical, după ce a fost lovită de mai multe ori cu ciocanul chiar de soțul ei. Vedeta a ajuns în stare gravă la spital, iar după ce s-a recuperat s-a întors la fetițele ei, care au stat la părinții lui Daniel Balaciu.

Make-up artistul a mărturisit că ea se ocupă acum de creșterea fetițelor și vrea să se axeze mai mult ca niciodată. Dana Roba a mărturisit că Dumnezeu îi este alături și este sigură că va face față tuturor problemelor, dar și provocărilor din viața ei.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191