Cătălin Bordea, reacție neașteptată! Ce a postat, după ce s-a aflat că fosta lui soție se iubește cu bunul lui prieten: „Despre morți numai de bine” / FOTO

Cătălin Bordea, reacție neașteptată! Ce a postat, după ce s-a aflat că fosta lui soție se iubește cu bunul lui prieten: „Despre morți numai de bine” / FOTO

Cătălin Bordea nu s-a mai abținut și a avut o reacție neașteptată, după ce a aflat că fosta lui soție, Livia, se iubește cu bunul lui prieten, Spike. Ce mesaj a postat juratul de la iUmor pe o rețea de socializare.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Povestea de dragoste dintre celebrul jurat de la iUmor, Cătălin Bordea, și fosta sa soție, Livia, părea să fie una solidă și frumoasă, dar destinul avea alte planuri pentru acești doi. După divorț, juratul de la iUmor a primit o veste șocantă: fosta lui parteneră s-a îndrăgostit de nimeni altul decât de bunul lui prieten, cunoscutul artist Spike, potrivit

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Reacția lui Cătălin Bordea, după ce a aflat că fosta lui soție se iubește cu bunul lui prieten

Juratul cunoscut din cadrul emisiunii „iUmor” a fost nevoit să facă față acestei vești șocante, iar reacția sa la această situație surprinzătoare nu a trecut neobservată.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Într-un gest aparent neașteptat, Cătălin Bordea a folosit o rețea de socializare pentru a împărtăși gândurile și sentimentele sale față de această poveste din viața sa personală. Pe Instagram, în secțiunea de InstaStory, juratul de la iUmor a postat un mesaj cuvântător prin care a dat de înțeles că fosta lui parteneră și Spike, cel pe care îl numea prieten, au valori comune, fapt ce i-a confirmat, totodată, și unele bănuieli.

Juratul de la iUmor, deranjat după ce o femeie i-a spus că toți bărbații sunt la fel

Cătălin Bordea a reacționat, după ce a aflat de o declarație surprinzătoare făcută de o femeie în mediul online.

Femeia susținuse că „toți bărbații sunt la fel”. Cătălin Bordea, activ pe conturile sale personale de social media, a considerat că este important să transmită un mesaj de clarificare în legătură cu această generalizare controversată. Comediantul a subliniat că, deși există bărbați care încalcă încrederea în relații prin înșelăciune, nu toți bărbații trebuie judecați laolaltă și etichetați în mod automat ca fiind la fel.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191