Cătălin Bordea rupe tăcerea despre trădarea lui Spike, care are o relație cu Livia, fosta lui soție: „L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă”

Cătălin Bordea rupe tăcerea despre trădarea lui Spike, care are o relație cu Livia, fosta lui soție: „L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă”

Cătălin Bordea face primele declarații despre Spike, care se iubește acum cu Livia, fosta lui soție. Printre lacrimi, comediantul a dezvăluit că îl considera ca un frate pe cântăreț și nu poate trece peste trădarea lui.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

În urmă cu câteva luni, Cătălin Bordea și Livia au divorțat de comun acord, la notar. Între timp, apăruseră deja speculații cum că soția comediantului avea o relație cu Spike, cântărețul care era ca un frate pentru comediant.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Zvonurile s-au adeverit, Livia trăiește acum o poveste de iubire cu Spike, în nenumărate rânduri au fost surprinși împreună de paparazzi. Despre despărțirea de soție și trădarea prietenului Spike, Cătălin Bordea a vorbit în cadrul podcastului „Confruntarea – La Fileu”, al lui Speak.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Cătălin Bordea susține că a fost dezamăgit de Livia, iar apoi a suferit și din cauza trădării lui Spike, despre care susține că se laudă la apropiați că i-a luat soția comediantului. El adaugă că a rămas șocat atunci când a aflat cum vorbește, de fapt, Spike despre el.

Cătălin Bordea despre Spike: „Eu l-am iubit pe băiatul ăsta până în ultimul moment, a fost fratele meu”

„Nu am exact timpul anume (n. red. de când a început Livia să-l înșele cu Spike). E prima oara când zic asta. Bai, dacă faci un lucru, nu te lăuda cu aia. E un rău pe care îl faci, nu e o chestie bună, tu te-ai băgat în casa unui.(…)

De la știrea oficială nu am încercat, ce să vorbesc, n-am ce să vorbesc. Pe lângă asta, când aud că te mai și lauzi că ia uite ce i-am făcut fraierului ăla. Nu ne-am certat niciodată. Eu l-am iubit pe băiatul ăsta până în ultimul moment, a fost fratele meu”, a spus Cătălin Bordea, în podcast-ul lui Speak, conform Playtech.

Cu ochii în lacrimi, Cătălin Bordea dezvăluie că multe luni de zile Livia, de care încă nu divorțase, nega că ar avea vreo altfel de relație cu Spike, care venea des în casa lor. Comediantul susține că îl ajuta pe artist de fiecare dată când avea nevoie, chiar și cu haine.

„Cel mai greu moment a fost când a plecat de tot de acasă… Când a venit să îşi ia toate lucrurile, eu mă pregăteam să plec în turneu. Am ieşit pe uşă, m-am uitat în spate şi am văzut pentru ultima oară apartamentul cum îl ştiam.

„Ea mi-a jurat că nu se întâmpla nimic între ei, deşi am insistat luni de zile”

Eu nu am știut nimic, ea mi-a jurat că nu se întâmpla nimic între ei, deși am insistat luni de zile. Inclusiv prietenii o întrebau dacă e ceva între ea şi el. Nu a recunoscut nimic. Am aflat din presă. L-am considerat fratele meu, venea la noi acasă, împărţeam tot, îi dădeam haine, l-am ajutat să treacă peste multe momente grele, i-am fost alături”, a mai declarat Cătălin Bordea.

Până în prezent, Livia, fostă Bordea, nu a ieșit public să dea declarații despre divorțul de comediant, nici despre relația cu Spike. În prezent, Livia Eftimie lucrează ca PR și manager artistic la casa de discuri unde activează Spike. În trecut, ea a fost stewardesă în Dubai.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191