Cătălin Bordea, șah mat în meciul cu fosta soție! Cum a pus-o la punct finuț, dar drăguț / PAPARAZZI

Cătălin Bordea, șah mat în meciul cu fosta soție! Cum a pus-o la punct finuț, dar drăguț / PAPARAZZI

Cătălin Bordea pare că a trecut peste divorțul de soția lui, Livia, cu care a fost împreună 11 ani. Chiar și așa, comediantul nu a dat uitării faptul că fosta lui parteneră se iubește cu cel mai bun prieten, așa că, a decis să o lase pe Livia fără cadoul pe care chiar el i-l făcuse în timpul relației.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Cătălin Bordea pare că se concentrează tot mai mult pe propria persoană de când este un bărbat singur. Comediantul nu renunță la obiceiurile lui, dar nu ezită să se afișeze nici la volanul bolidului de lux care, în trecut, i-a aparținut soției lui, Livia.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Cătălin Bordea a lăsat-o pe Livia fără mașina de lux pe care chiar el i-a cumpărat-o

Dacă pe vremea când formau un cuplu, Cătălin Bordea era dispus să facă orice pentru fericirea partenerei lui, se pare că nu a stat pe gânduri atunci când a fost vorba să se „răzbune”, dar fără a stârni prea multe reacții.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Spunem asta, pentru că, în trecut, Livia era cea care conducea bolidul de lux la volanul căruia a fost surprins Cătălin Bordea de paparazzii Ba mai mult, mașina, mai exact un Ford Mustang, a fost cadou din partea comediatului pentru fosta lui parteneră.

Doar că, a decis să o lase fără bijuteria pe patru roți, Așa că, nu e de mirare că, în prezent, Cătălin Bordea conduce mașina pe care el i-o dăruise Liviei, așa cum s-a întâmplat și de curând.

Cătălin Bordea nu se abate de la vechile obiceiuri

Cătălin Bordea nu a atras toate privirile doar cu mașina de lux care i-a aparținut Liviei, ci și cu faptul că nu se abate de la vechile obiceiuri.

Comediantul a fost surprins, ca de fiecare dată, în Pădurea Băneasa, acolo unde obișnuiește să iasă la alergat. Înainte de acest moment, Cătălin Bordea face câteva mișcări de stretching și aproximativ după o oră se întoarce la mașină. Tot atunci, rămâne la bustul gol și își aprinde o țigără.

Ascultă muzică la căști și fredonează o melodie. Mai apoi, după alte câteva minute, în care este pe același vibe cu piesa, aruncă țigara și sucul la coșul de gunoi și pleacă, iar mai apoi se oprește să își ia o cafea.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191