Cătălin Botezatu comentează ținuta purtată de Simona Halep la procesul de la TAS: „E și normal ca la banii ei să poarte haine și de 10.000 de euro”

Cătălin Botezatu comentează ținuta purtată de Simona Halep la procesul de la TAS: „E și normal ca la banii ei să poarte haine și de 10.000 de euro”

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a analizat ținuta purtată de Simona Halep în prima zi a procesului de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Jucătoarea de tenis luptă pentru a-i fi redusă pedeapsa de 4 ani, primită de la ITIA în scandalul de dopaj.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Miercuri, 7 februarie, Simona Halep a apărut la tribunalul din Lausanne, Elveția, în jurul orei , ora României, fiind însoțită de fratele ei, Nicolae, și trei avocați. Sportiva nu a făcut declarații atunci, însă a atras atenția cu ținuta ei.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Simona Halep a îmbrăcat o geacă bleumarin de la un brand de modă de lux, care este în prezent redusă de la de euro la de euro. Puloverul marca Dior, imprimat cu roata de tarot a norocului, se vinde cu de euro.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

În mediul online, jucătoarea de tenis a fost criticată de unii fani pentru ținuta purtată, însă creatorul de modă Cătălin Botezatu a sărit în apărarea ei. Pentru Playtech, el a făcut declarații: „Eu cred că ipocrizia românilor merge mult prea departe. Faptul că noi comentăm cum s-a îmbrăcat un titan și un nume, cu care trebuie să ne mândrim, ca cel al Simonei Halep, este prea mult. În cazul Simonei Halep, pot spune că nu a epatat. Nu s-a dus îmbrăcată cu nu știu ce branduri extrem de scumpe.

În plus, e și normal ca la banii ei să poarte haine și de de euro. Pentru că sunt banii ei. Ca să câștige bani și-a rupt mâinile și picioarele! I-a muncit, pur și simplu, nu i-a furat, ca alții. În concluzie, este o ținută corectă, dar și atitudinea ei este una corectă”.

Totodată, el a punctat că nu hainele purtate de Simona Halep ar trebui să conteze acum, ci verdictul pe care ea îl va primi de la TAS. „Ar trebui ca noi, românii, să îi ținem pumnii și să ne rugăm să i se facă dreptate. Sunt convins că, dacă i se va face dreptate, rezultatele Simonei Halep vor fi unele extraordinare”, a încheiat el.

Nu la fel de blând cu Simona Halep a fost designerul Florin Burescu, care o îmbracă mereu pe cântăreața Maria Constantin. „Nu este o ținută tocmai inspirată, dacă nu investești în cunoștință de cauză se vede. (…) Cred că ar avea nevoie de un stilist. Probabil că nu s-a gândit la presă și, când s-a trezit, a pus pe ea tot ce a găsit în dressing, așa, la întâmplare”, a spus creatorul de modă.

„A purtat haine scumpe, dar foarte prost combinate. Ar fi bine ca, pe viitor, să fie foarte atentă cum se îmbracă, fiindcă aparițiile ei sunt foarte urmărite în întreaga lume. Îi doresc mult succes la proces și să revină cât mai curând în marile competiții. Este o sportivă foarte valoroasă, cu care ne mândrim!”, a mai spus el.

Audierile în cazul de dopaj al Simonei Halep sunt programate să se termine astăzi, 9 februarie, în jurul orei României , după trei zile în care la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne au fost audiaţi sportiva, martori, experţi, fizioterapeuta Candice Gotier, dar şi antrenorul Patrick Mouratoglou. Nu există o dată certă la care va fi anunțat verdictul pentru sportiva care a fost suspendată 4 ani în septembrie 2023.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191