Cătălin Botezatu, din nou, la spital, în Turcia!: „Sunt monitorizat de 20 de medici” Care este starea de sănătate a designerului

Cătălin Botezatu, din nou, la spital, în Turcia!: „Sunt monitorizat de 20 de medici” Care este starea de sănătate a designerului

#Exclusiv Click!

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Cătălin Botezatu se află din nou, în aceste zile, la spital, în Turcia. Designerul a ales să meargă la același spital din Istanbul, unde, în 2019, avea să-i fie salvată viața. Atunci, în urma unui set de analize, medicii au descoperit că avea cancer de colon.

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

Designerul Cătălin Botezatu a lăsat vacanțele pentru o perioadă și se află, în aceste zile, la spital, în Turcia. Botezatu a ajuns la aceeași unitate medicală, unde în anul 2019 i-a fost descoperit cancerul de colon și i-a fost salvată viața. De atunci, de două ori pe an, Bote merge în acest loc, pentru analize complexe, sperând să nu mai aibă surprize la capitolul sănătate.

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

Botezatu, set complet de analize, monitorizat de 20 de medici!

Cătălin Botezatu (56 de ani) a revenit, zilele acestea, la spitalul din Istanbul, cu multe emoții, pentru controlul medical anual. Celebrul designer a efectuat un set de analize recomandat tuturor pacienților care au avut probleme oncologice în trecut.

De asemenea, a realizat mai multe tipuri de scanări corporale de tip RMN, CT, teste de sânge, markeri tumorali, consultații, la o serie de 20 de specialiști, care lucrează în echipa multidisciplinară și au rolul de a identifica dacă există pericolul de recidivă.

Pe tot parcursul vizitei medicale, Cătălin Botezatu a fost însoțit de „îngerul său păzitor”, Eva Pavel, consilierul medical internațional, care i-a fost alături la intervențiile chirurgicale din anii anteriori și îi cunoaște tot istoricul medical.

Eva Pavel, „îngerul” lui Botezatu: „Nu mai există nicio problemă de natură oncologică”

Starea de sănătate a lui Cătălin este foarte bună. În urma analizelor a reieșit că nu mai există nicio problemă de natură oncologică. Urmează o zi importantă la secția de cardiologie. Cătălin va efectua o angiografie pentru a verifica situația stenturilor montate cu 6 ani în urmă.

De-a lungul ultimilor ani, am fost alături de el la fiecare intervenție medicală pe care a avut-o. Mă bucur că pot fi alături de el și în aceste zile pline de emoții, când efectuează analizele medicale recomandate de medici, pentru a verifica starea lui de sănătate.  El necesită o monitorizare medicală regulată și merge periodic la control”, ne-a spus Eva Pavel.

Odată ajuns la spitalul din Turcia, o echipă de 20 de medici au preluat monitorizarea medicală a designerului.

Cătălin Botezatu le recomandă tuturor românilor să ia în serios sănătatea și să facă vizite anuale la medic pentru analize complete, astfel încât să prevină apariția sau dezvoltarea unor afecțiuni medicale.

Cătălin Botezatu: „Aici ai șanse!”

Am ajuns din nou la spitalul unde m-am tratat de toate problemele mele medicale. Sunt aici alături de Eva Pavel, consilierul meu medical internațional și așa cum îmi place să îi spun, <<îngerul meu păzitor>>. Sunt monitorizat de 14-20 de medici specialiști.

Cu Eva Pavel am fost la toate vizitele medicale, analize și operații. Cu Eva am adus din România în Turcia nu zeci, ci sute de pacienți români care, din păcate, au fost diagnosticați cu tot felul de boli, fără șanse, iar aici au avut șanse.

Fiecare om ar trebui să-și facă de două ori pe an sau măcar o dată pe an un set de analize complete”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Click!.

După două zile de investigații și emoții pentru rezultatele testelor oncologice, Cătălin Botezatu și Eva Pavel au petrecut relaxați o după-amiază frumoasă în Istanbul, în calitate de turiști.

Au vizitat împreună palatul și grădinile vestite de pe malul Bosforului și și-au încărcat bateriile pentru o nouă zi și o investigație complexă, cea de la inimă.

 Botezatu are șase operații de cancer la activ! „Am trecut razant pe lângă moarte!”

În septembrie 2019, Cătălin Botezatu a fost operat de urgență în Turcia, după ce în urma unui set uzual de analize, medicii au descoperit că acesta suferă de o tumoră la colon. Celebrul designer a stat atunci în jur de 6 ore pe masa de operație. Se pare că după ce i-a fost depistată tumora, doctorii au decis să-i taie acestuia jumătate de colon.

Am trecut razant, dar razant, pe lângă cea de care ne temem cu toții, dar care, la urma urmei, face parte din acest circuit al existenței noastre, moartea”, spunea atunci Botezatu, pentru Click!

Cătălin Botezatu a dezvăluit, ulterior, că are șase operații de cancer la activ.

Am început acum un an și jumătate, când în urma unui simplu control am descoperit un apendic mai inflamat. Doctorul mi-a spus: «E un apendic mai special». Și eu i-am zis: «Păi puteam să n-am eu ceva special»? În spatele acestui apendic se ascundea o tumoră. Era cancer!

Dacă nu te tratezi atunci când trebuie, dacă nu-ți faci un control, te poți trezi cu cine știe ce boală și e prea târziu. Din păcate, o viață tumultuoasă, poate uneori neglijentă din partea mea, te poate duce în halul acesta. Și uite, am ajuns la un cancer, o tumoră”, declara, Cătălin Botezatu, în emisiunea „Apel la consilier”, de la Kanal D.

Cătălin Botezatu are și probleme cardiace, având montate nu mai puțin de 5 stenturi la inimă.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191