Cătălin Măruță și familia, vacanță pe cel mai mare vas de croazieră din lume! Imagini inedite din sejurul de lux

Cătălin Măruță și familia, vacanță pe cel mai mare vas de croazieră din lume! Imagini inedite din sejurul de lux

Cătălin Măruță (45 de ani) și Andra (36 de ani), alături de cei doi copii ai lor, Eva (8 ani) și David (12 ani), și-au făcut curaj și au plecat într-o frumoasă vacanță. 

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

 S-au oprit mai întâi la Gibraltar, acolo unde copiii au fost încântați să se joace și să se pozeze cu maimuțele, apoi s-au pregătit pentru prima aventură pe un vas de croazieră  Și după două nopți petrecute pe mare, luând în calcul fericirea care li se citește pe chip, atât de la etajul 9 cât și de la al  15-lea, Măruță&Co  sunt bine și trăiesc fiecare clipă din plin.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Din surse sigure am aflat că ei sunt pentru prima oară într-o croazieră. Și-au dorit de foarte mult timp lucrul acesta dar nu s-a întâmplat până acum din cauza programului încărcat și al proiectelor și emisiunilor pe care atât Andra cât și Măruță le au. Dar acum s-au aliniat planetele și iată-i cum se bucură din plin de această experiență unică. 

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Timp de o săptămână, Cătălin Măruță cu Andra, Eva și David se vor afla pe cel mai mare vas de croazieră din lume, de duminică plecând în această călătorie inedită pe Symphony of the Seas. 

Familia lui Măruță s-a îmbarcat pe vas din Barcelona și au în program câte o oprire pe zi în acest circuit pe care l-au ales. Prima dată au coborât la Palma de Mallorca, acum se află în Marsilia – Franța, urmând ca de miercuri să viziteze în Italia –  Florența, Pisa, Cinque Terre, Spezia, apoi urmează alte opriri la Roma, Napoli, după care, după o zi întreagă petrecută pe mare vor veni la sfârșitul acestei săptămâni, mai precis duminică, înapoi la Barcelona, acolo unde vor debarca.

Se pare că Andra s-a lăsat puțin copleșită de emoții, înainte de îmbarcarea pe croazieră, dar și le-a învins treptat și le-a povestit și urmăritorilor săi de pe rețelele sociale cât de bine doarme și se odihnește noaptea pe vas.

„O croazieră cu familia este o aventură incredibilă pe apă care îți oferă șansa de a descoperi noi destinații și de a petrece timp împreună. Este o experiență memorabilă, navigând pe apele albastre și descoperind o mulțime de distracții la bord”, a povestit Andra, care a pornit într-o frumoasă aventură.

„Vacanța este acel moment în care  timpul pare să încetinească iar sufletul se încarcă de energie pozitivă. Fie că este plajă, în mijlocul naturii sau explorând locuri noi,  vacanța ne reconectează cu noi înșine și cu cei dragi”, a completat și Măruță.

„Croaziera pe un oraș plutitor este o experiență cu adevărat unică, o combinație de tehnologie avansată și frumusețe naturală. Fiecare zi aduce experiențe noi pe această „insulă” cu apusuri magice și priveliști de neuitat. Croaziera pe un oraș plutitor nu este doar o călătorie este o experiență inegalabilă„, ne-a mai spus prezentatorul de la ProTV.

Există multe facilități pe acest vas de croazieră care este recomandat pentru vacanța în familie cu copii, de la terenuri de baschet, simulatoare de surf, topogane imense de sute de metri, parcuri acvatice, terenuri de fotbal, jocuri electronice, carusel, spectacole de Broadway, parc de distracții, patinoar și super restaurante.

Măruță și familia lui au ales să se delecteze în această vacanță pe croazieră cu musicaluri, spectacole pe apă, pentru că există și un amfiteatru imens pe acest vas, pentru 5000 de oameni. Familia de vedete s-a cazat în două cabine cu balcon și cu toții au parte de tratament de lux, testând tot felul de restaurante și meniuri, care mai de care mai sofisticate.

În această perioadă, pentru că în luna august turiștii aleg astfel de croaziere, o cabină cu balcon pe un astfel de vas costă aproximativ 4000-4500 de euro, pentru o perioadă de 7 zile, cu servicii all inclusive.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191