Cătălin Scărlătescu a dat lovitura după plecarea de la Chefi la Cuțite! Ce anunț a făcut: „Gata, să începem”

Cătălin Scărlătescu a dat lovitura după plecarea de la Chefi la Cuțite! Ce anunț a făcut: „Gata, să începem”

Întreaga țară a rămas uimită atunci când s-a aflat că cei trei jurați de la „Chefi la Cuțite” părăsesc emisiunea! Ei bine, când vine vorba despre Cătălin Scărlătescu, bucătarul nu rămâne departe de fanii săi, așa că deja ne-a oferit primele imagini din noul său proiect!

Bănicioiu, „paradit” doar cu denunțul lui Cocoş. Victor Ponta dezvaluie cum a fabricat DNA dosarul ex-ministrului Nicolae Banicioiu, achitat in prima instanta: „Pro Romania si PMP trebuiau eliminate din Parlament”

Cu siguranță cu fiecare dintre noi am rămas șocați atunci când am aflat că cei trei jurați de la „Chefi la Cuțite” părăsesc emisiunea! De-a lungul anilor, cei trei maeștri bucătari, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea, cât și Florin Dumitrescu, au devenit una dintre cele mai mari atracții ale emisiunii, dacă nu chiar cea principală!

Surse/ Licitație măsluită, la CJ Prahova: Vicele Cristian Apostol a dat ordin ca firma unei foste consiliere PNL să câştige transportul de persoane în Prahova

Ei bine, când vine vorba despre Cătălin Scărlătescu, bucătarul nu rămâne departe de fanii săi, așa că deja ne-a oferit primele imagini din noul său proiect! Iar pentru cei dintre noi care încă nu au aflat, noul proiect în care este implicat Chef Scărlătescu este o carte digitală de bucate, intitulată „Grătar de Călător”! Iar, acum, acesta a dezvăluit și primele imagini din carte!

Hidro Prahova continuă să îşi bată joc: Mii de prahoveni, lăsați fără apă potabilă. De vină e… seceta!

„Gata să-ncepem săptămâna cu un BOOM? E oficial – am primele imagini delicioase din carte! Mă simt ca un copil într-o cofetărie. Un sincer mulțumesc celor 2400 de aventurieri ce au intrat pe lista de așteptare!”, a scris Chef Cătălin Scărlătescu pe pagina sa personală de Facebook.

Chef Cătălin Scărlătescu are o experiență de invidiat în bucătărie, pe care, acum, dorește să o împartă cu restul lumii! Cariera sa în artele culinare a început de la vârsta de 16 ani, când, în timp ce lucra la un hotel din Eforie Sud pe post de curier, și-a dat seama că vrea să devină bucătar.

În anul 2004 a intrat în afaceri, alături de un afacerist italian, iar, între timp, deja a reușit să își deschidă trei restaurante!

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191