Cătălin Scărlătescu a dat lovitura după plecarea de la Chefi la Cuțite! Ce anunț a făcut: „Gata, să începem”

Cătălin Scărlătescu a dat lovitura după plecarea de la Chefi la Cuțite! Ce anunț a făcut: „Gata, să începem”

Întreaga țară a rămas uimită atunci când s-a aflat că cei trei jurați de la „Chefi la Cuțite” părăsesc emisiunea! Ei bine, când vine vorba despre Cătălin Scărlătescu, bucătarul nu rămâne departe de fanii săi, așa că deja ne-a oferit primele imagini din noul său proiect!

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Cu siguranță cu fiecare dintre noi am rămas șocați atunci când am aflat că cei trei jurați de la „Chefi la Cuțite” părăsesc emisiunea! De-a lungul anilor, cei trei maeștri bucătari, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea, cât și Florin Dumitrescu, au devenit una dintre cele mai mari atracții ale emisiunii, dacă nu chiar cea principală!

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Ei bine, când vine vorba despre Cătălin Scărlătescu, bucătarul nu rămâne departe de fanii săi, așa că deja ne-a oferit primele imagini din noul său proiect! Iar pentru cei dintre noi care încă nu au aflat, noul proiect în care este implicat Chef Scărlătescu este o carte digitală de bucate, intitulată „Grătar de Călător”! Iar, acum, acesta a dezvăluit și primele imagini din carte!

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

„Gata să-ncepem săptămâna cu un BOOM? E oficial – am primele imagini delicioase din carte! Mă simt ca un copil într-o cofetărie. Un sincer mulțumesc celor 2400 de aventurieri ce au intrat pe lista de așteptare!”, a scris Chef Cătălin Scărlătescu pe pagina sa personală de Facebook.

Chef Cătălin Scărlătescu are o experiență de invidiat în bucătărie, pe care, acum, dorește să o împartă cu restul lumii! Cariera sa în artele culinare a început de la vârsta de 16 ani, când, în timp ce lucra la un hotel din Eforie Sud pe post de curier, și-a dat seama că vrea să devină bucătar.

În anul 2004 a intrat în afaceri, alături de un afacerist italian, iar, între timp, deja a reușit să își deschidă trei restaurante!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191