Cătălin Scărlătescu nu ar mai participa niciodată la „America Express”: „Pentru ele am fost”

Cătălin Scărlătescu nu ar mai participa niciodată la „America Express”: „Pentru ele am fost”

„America Express”, este, fără doar și poate, una dintre emisiunile favorite ale românilor. Însă, asta nu înseamnă, obligatoriu, că este la fel de îndrăgită de concurenții în sine! De altfel, Cătălin Scărlătescu se numără printre foștii concurenți care au declarat că nu ar mai concura la „America Express”, dacă ar putea da timpul înapoi.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Nimeni nu poate nega că atunci când vine vorba despre emisiunile favorite ale românilor, „America Express” este unul dintre cele mai iubite titluri. Însă, popularitatea din rândul telespectatorilor nu înseamnă, în mod obligatoriu, că emisiunea este la fel de apreciată chiar de concurenții în sine. Iar printre cei care nu au fost tocmai încântați de experiența lor din emisiune se numără și faimosul chef, Cătălin Scărlătescu!

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Invitat la podcastul lui Mihai Morar, „Fain și Simplu”, renumitul bucătar a vorbit și despre experiența sa la „America Express”, unde a concurat în urmă cu un an. Ba mai mult decât atât, el nu a fost doar un simplu concurent, ci unul dintre favoriții publicului, făcând o echipă formidabilă alături de Doina Teodoru. Însă, în ciuda aventurilor trăite în timpul filmărilor, chef Scărlătescu nu ar mai merge la emisiune, dacă ar putea da timpul înapoi.

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

El a fost chiar foarte categoric pe acest subiect, spunând că „niciodată în viața mea nu mă mai duc la America Express”! Renumitul bucătar a spus că nu a fost acolo pentru el, ci pentru a face pe plac a două persoane din viața se care îi sunt extrem de dragi: Mona Segall și Doina Teodoru. „Pentru ele am fost acolo”, a mai spus Scărlătescu.

El a mai declarat în timpul podcastului că a fost sfătuit inițial să meargă la „America Express” de către colegul său de la „Chefi la Cuțite”, Sorin Bontea. „Când am ajuns acolo a fost foarte foarte frumos, până într-o zi când ne-au zis: alergați”, a mai spus acesta, amintindu-și experiența sa de la filmări.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191