Catalina Bozianu, presedintele PMP Prahova, alaturi de Organizatia de Tineret. Ce mesaj a transmis dupa alegerile din OT PMP

Catalina Bozianu, presedintele PMP Prahova, alaturi de Organizatia de Tineret. Ce mesaj a transmis dupa alegerile din OT PMP

„Sub deviza ‘PMP are viitor!’, presedinta PMP Prahova, Catalina Bozianu, a transmis un mesaj pe Facebook după participarea la Congresul Organizației de Tineret a PMP în Sinaia.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Bozianu îndeamnă tinerii să se implice în politică, iar prin mesajul transmis, presedintele PMP Prahova si-a manifestat încrederea în potențialul tinerilor și viziunea pentru o politică de calitate și pe termen lung.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

„PMP are viitor! Tinerii noștri sunt hotărâți, încrezători și dornici să schimbe România.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Congresul Organizației de Tineret a PMP, care a avut loc la Sinaia, ne-a arătat potențialul generației tinere. Tinerii sunt cei care ne conturează viitorul și le-am spus acest lucru și în cadrul întâlnirii noastre.

Aveți încredere în voi, luptați pentru ceea ce vă doriți, implicați-vă în politică, în comunitate, în societate! Și nu uitați, nicăieri nu e mai bine ca acasă.

Haideți, împreună, să facem ceea ce nu s-a reușit în 30 de ani: politică de calitate, politică pe termen lung, politică la nivelul generației tinere!

Felicitări echipei OT PMP, aleasă în cadrul Congresului!

Succes în toate activitățile voastre, sunteți o echipă extraordinară!”, a transmis Catalina Bozianu.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191