Catalina Bozianu, presedintele PMP Prahova: „Decizia Curții de Apel București nu modifică situația actuală. Partidul are o conducere legitimă”

Catalina Bozianu, presedintele PMP Prahova: „Decizia Curții de Apel București nu modifică situația actuală. Partidul are o conducere legitimă”

Președintele Partidului Mișcarea Populară (PMP) filiala Prahova, Catalina Bozianu, susține că decizia Curții de Apel București din 1 februarie 2023 nu schimbă cu nimic realitatea politică.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Eugen Tomac a fost reales președinte al PMP la Congresul din 19.02.2022

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Congresul Extraordinar al Partidului Mişcarea Populară l-a ales sâmbătă pe Eugen Tomac preşedinte al formaţiunii politice. El a candidat ca lider al moţiunii „PMP – un nou început pentru o Românie creştin-democrată”.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

„Referitor la ultimele informații apărute în spațiul public cu privire la procesele intentate partidului de Cristian Diaconescu, fost președinte și fost membru al PMP, facem următoarele precizări:

Decizia Curții de Apel București din 01.02.2022 nu modifică situația actuală din PMP, ci dispune rejudecarea, pe aspecte ce țin de procedură, a unei cauze pierdute în instanță de ex-președintele Diaconescu.

Partidul are o conducere legitimă, aleasă la Congresul Partidului din 19.02.2022, și își continuă activitatea ca până acum, în baza deciziilor luate în forurile statutare ale PMP, potrivit legii.

Decizia Curtii de Apel AICI

Vă asigurăm că oponenții noștri care urmăresc blocarea PMP, inclusiv prin acțiuni nejustificate în instanță, nu vor avea câștig de cauză. Rămânem consecvenți valorilor și principiilor în baza căora ne-am înființat în urmă cu 9 ani și continuăm să luptăm pentru români și pentru România!”.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191