Catalina Bozianu, presedintele PMP Prahova: PMP se reorganizează, pentru că 2024 se anunţă a fi un an bun pentru conservatorii veritabili din România

Catalina Bozianu, presedintele PMP Prahova: PMP se reorganizează, pentru că 2024 se anunţă a fi un an bun pentru conservatorii veritabili din România

Catalina Bozianu, presedintele PMP Prahova, anunta ca partidul din care face parte trece printr-un proces de reorganizare in vederea pregatirilor pentru alegerile din 2024, dar si ca PMP este o formatiune puternica, in ciuda asteptarilor adversarilor politici.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

„Cu toate că mulți au sperat că PMP a dispărut de pe scena politică, PMP este mai puternic ca niciodată și mai decis ca oricând să-şi îndeplinească menirea de a fi pilon al dreptei româneşti în perspectiva anului electoral 2024.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

PMP se reorganizează, pentru că 2024 se anunţă a fi un an bun pentru conservatorii veritabili din România.
Am arătat în ultimii doi ani, mai ales la nivelul administraţiilor publice locale, că suntem partidul oamenilor serioşi. Iată de ce PMP poate fi liantul politic pentru un pol de dreapta care să lupte cu noul USL şi cu populiştii extremişti de la AUR.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Avem datoria de a construi o alternativă reală și credibilă la actuala putere, pentru că USL-ul de azi, varianta Iohannis – Ciucă – Ciolacu, este mai toxică și mai periculoasă chiar decât formula Antonescu – Ponta.”, a scris Catalina Bozianu, presedintele PMP Prahova, pe pagina oficiala de Facebook.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191