Catalina Bozianu, presedintele PMP Prahova: PMP se reorganizează, pentru că 2024 se anunţă a fi un an bun pentru conservatorii veritabili din România

Catalina Bozianu, presedintele PMP Prahova: PMP se reorganizează, pentru că 2024 se anunţă a fi un an bun pentru conservatorii veritabili din România

Catalina Bozianu, presedintele PMP Prahova, anunta ca partidul din care face parte trece printr-un proces de reorganizare in vederea pregatirilor pentru alegerile din 2024, dar si ca PMP este o formatiune puternica, in ciuda asteptarilor adversarilor politici.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

„Cu toate că mulți au sperat că PMP a dispărut de pe scena politică, PMP este mai puternic ca niciodată și mai decis ca oricând să-şi îndeplinească menirea de a fi pilon al dreptei româneşti în perspectiva anului electoral 2024.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

PMP se reorganizează, pentru că 2024 se anunţă a fi un an bun pentru conservatorii veritabili din România.
Am arătat în ultimii doi ani, mai ales la nivelul administraţiilor publice locale, că suntem partidul oamenilor serioşi. Iată de ce PMP poate fi liantul politic pentru un pol de dreapta care să lupte cu noul USL şi cu populiştii extremişti de la AUR.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Avem datoria de a construi o alternativă reală și credibilă la actuala putere, pentru că USL-ul de azi, varianta Iohannis – Ciucă – Ciolacu, este mai toxică și mai periculoasă chiar decât formula Antonescu – Ponta.”, a scris Catalina Bozianu, presedintele PMP Prahova, pe pagina oficiala de Facebook.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191