Catalina Bozianu, presedintele PMP Prahova, reactie dupa aprobarea unui manual scolar despre egalitatea de gen: „Credeam ca am terminat cu propaganda in randul copiilor”

Catalina Bozianu, presedintele PMP Prahova, reactie dupa aprobarea unui manual scolar despre egalitatea de gen: „Credeam ca am terminat cu propaganda in randul copiilor”

Presedintele PMP Prahova, Catalina Bozianu, a avut o prima reactie la vestea ca Ministerul Educatiei a aprobat primul manual scolar referitor la egalitatea de gen.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Bozianu considera demersul ca fiind „propaganda” si spune ca partidul din care face parte solicita retragerea de urgenta a manualului si destituirea din functii a comisiei care a avizat lucrarea scolara.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

„Ministerul Educației tocmai a aprobat un manual privind egalitatea de gen, în care se insistă pe ideea existenței a mai mult de două genuri!

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Credeam că am terminat cu această propagandă în rândul copiilor și că România Educată înseamnă condiții decente în școli, cadre didactice apreciate și elevi competitivi și pregătiți pentru a face față provocărilor, nu prozelitism ideologic.

PMP solicită retragerea de urgenţă a respectivului manual şi demiterea membrilor comisiei avizatoare în acest caz. Propaganda LGBTQ+ nu trebuie transformată în materie de studiu pentru copiii din România. Ea trebuie să rămână un accident al istoriei şi o chestiune marginală într-o societată sănătoasă.

PMP consideră că noul ministru, Ligia Deca, trebuie să trimită Corpul de Control la structurile avizatoare ale tuturor manualelor din România şi să elaboreze un ghid clar de bune practici despre ce pot sau nu să conţină aceste materiale didactice.”, a scris Bozianu, pe pagina oficiala de Facebook.