Catalina Bozianu, presedintele PMP Prahova, reactie dupa aprobarea unui manual scolar despre egalitatea de gen: „Credeam ca am terminat cu propaganda in randul copiilor”

Catalina Bozianu, presedintele PMP Prahova, reactie dupa aprobarea unui manual scolar despre egalitatea de gen: „Credeam ca am terminat cu propaganda in randul copiilor”

Presedintele PMP Prahova, Catalina Bozianu, a avut o prima reactie la vestea ca Ministerul Educatiei a aprobat primul manual scolar referitor la egalitatea de gen.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Bozianu considera demersul ca fiind „propaganda” si spune ca partidul din care face parte solicita retragerea de urgenta a manualului si destituirea din functii a comisiei care a avizat lucrarea scolara.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

„Ministerul Educației tocmai a aprobat un manual privind egalitatea de gen, în care se insistă pe ideea existenței a mai mult de două genuri!

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Credeam că am terminat cu această propagandă în rândul copiilor și că România Educată înseamnă condiții decente în școli, cadre didactice apreciate și elevi competitivi și pregătiți pentru a face față provocărilor, nu prozelitism ideologic.

PMP solicită retragerea de urgenţă a respectivului manual şi demiterea membrilor comisiei avizatoare în acest caz. Propaganda LGBTQ+ nu trebuie transformată în materie de studiu pentru copiii din România. Ea trebuie să rămână un accident al istoriei şi o chestiune marginală într-o societată sănătoasă.

PMP consideră că noul ministru, Ligia Deca, trebuie să trimită Corpul de Control la structurile avizatoare ale tuturor manualelor din România şi să elaboreze un ghid clar de bune practici despre ce pot sau nu să conţină aceste materiale didactice.”, a scris Bozianu, pe pagina oficiala de Facebook.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191