Catalina Bozianu, presedintele PMP Prahova, reactie dupa aprobarea unui manual scolar despre egalitatea de gen: „Credeam ca am terminat cu propaganda in randul copiilor”

Catalina Bozianu, presedintele PMP Prahova, reactie dupa aprobarea unui manual scolar despre egalitatea de gen: „Credeam ca am terminat cu propaganda in randul copiilor”

Presedintele PMP Prahova, Catalina Bozianu, a avut o prima reactie la vestea ca Ministerul Educatiei a aprobat primul manual scolar referitor la egalitatea de gen.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Bozianu considera demersul ca fiind „propaganda” si spune ca partidul din care face parte solicita retragerea de urgenta a manualului si destituirea din functii a comisiei care a avizat lucrarea scolara.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

„Ministerul Educației tocmai a aprobat un manual privind egalitatea de gen, în care se insistă pe ideea existenței a mai mult de două genuri!

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Credeam că am terminat cu această propagandă în rândul copiilor și că România Educată înseamnă condiții decente în școli, cadre didactice apreciate și elevi competitivi și pregătiți pentru a face față provocărilor, nu prozelitism ideologic.

PMP solicită retragerea de urgenţă a respectivului manual şi demiterea membrilor comisiei avizatoare în acest caz. Propaganda LGBTQ+ nu trebuie transformată în materie de studiu pentru copiii din România. Ea trebuie să rămână un accident al istoriei şi o chestiune marginală într-o societată sănătoasă.

PMP consideră că noul ministru, Ligia Deca, trebuie să trimită Corpul de Control la structurile avizatoare ale tuturor manualelor din România şi să elaboreze un ghid clar de bune practici despre ce pot sau nu să conţină aceste materiale didactice.”, a scris Bozianu, pe pagina oficiala de Facebook.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191