Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova: „România merită în Schengen. Am formulat plângere la Curtea de Justiție a UE împotriva Austriei”

Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova: „România merită în Schengen. Am formulat plângere la Curtea de Justiție a UE împotriva Austriei”

Presedintele PMP Prahova, Catalina Bozianu, a anuntat ca liderul formatiunii, Eugen Tomac, a formulat o plangere impotriva Austriei, la Curtea de Justitiea Uniunii Europene.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Bozianu indeamna oamenii de afaceri din tara noastra, afectati de ingradirea accesului pe piata libera din spatiul Schengen, sa se alature demersului.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

„România merită în #Schengen!

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Oamenii de afaceri din România, care se consideră nedreptățiți din cauza faptului că nu au acces pe piața liberă a Spaţiului Schengen, se pot alătura demersului iniţiat de europarlamentarul Eugen Tomac, preşedintele PMP, împotriva Austriei la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene.

Eugen Tomac: „Companiile românești pot solicita, în cadrul acestui proces, inclusiv despăgubiri, întrucât le este îngrădit accesul pe Piața Unică Europeană printr-un abuz de putere din partea Austriei.

Consider că trebuie să utilizăm toate instrumentele pe care ni le pune la dispoziție Uniunea Europeană pentru a corecta nedreptatea pe care un stat membru precum Austria o întreprinde fără niciun motiv rațional la adresa României.

Precizez, de asemenea, că acțiunea formulată în data de 6 februarie la Curtea de Justiţie a Uniunii Europene, prin care reclamăm acest abuz de putere al Austriei, se bucură de o poziție favorabilă din partea Comisiei Europene.”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191