Câte persoane vor fi prezente la nunta Mariei Constantin și a lui Robert Stoica! Un apropiat i-a dat de gol

Câte persoane vor fi prezente la nunta Mariei Constantin și a lui Robert Stoica! Un apropiat i-a dat de gol

Nuntă mare astăzi în showbiz-ul românesc! Maria Constantin (35 de ani) și soțul său, Robert Stoica, își așteaptă cei 300 de invitați care au confirmat prezența la petrecerea lor de nuntă. Contactat de Click!, unul dintre apropiații artistei de muzică populară ne-a oferit mai multe detalii despre acest eveniment.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Maria Constantin și Robert Stoica s-au căsătorit civil și religios în urmă cu aproape două săptămâni, iar în această seară vor petrece până în zorii zilei alături de cei dragi. Cei doi au ales să își unească destinele după trei ani de iubire intensă în care au trecut atât prin bune cât și prin rele.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Grandiosul eveniment are loc la restaurantul de lux pe care Gabi Bădălău îl deține în Bolintin-Vale. Contactat de Click!, Florin Burescu, unul dintre apropiații blondinei, dar și unul dintre invitații de la petrecerea de nuntă a celor doi ne-a oferit mai multe detalii.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

„Maria și Robert nu vor avea o nuntă cu tradiții. O să fie ceva foarte clasic și elegant. Atât Robert cât și Maria au vrut ceva fix ca un party nu ca o nuntă să fie totul. Din câte știu o să fie prezente în jur de 300 de persoane. Familiile lor, rudele, prieteni apropiați, colegii de cântec pe care Maria îi are și tot așa”, a declarat Florin Burescu pentru Click!

Rochie de mireasă de cinci stele!

De asemenea creatorul de modă ne-a mai spus și cât de atentă a fost Maria Constantin atunci când a venit vorba de rochia pe care urmează să o poarte în această seară:

„Pot spune că este o rochie unicat cu diamante fine și aplicații din dantelă franțuzească. Inclusiv voalul este unul atipic. Mai este foarte puțin până la marea petrecere așa că încă putina răbdare”, spunea recent Burescu pentru Click!

Click! spune

Maria Constantin a fost căsătorită prima dată cu Ciprian Vasile Tapotă, din 2008 până în 2014 . Cei doi au un băiat împreună. Al doilea mariaj a fost cu fostul rugbist Marcel Toader, dar relația lor s-a terminat cu o serie de scandaluri și replici dure, în anul 2017, după numai 2 ani de căsnicie.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191