Câte triunghiuri sunt în imagine? 74,5% răspund greșit

Câte triunghiuri sunt în imagine? 74,5% răspund greșit

Testele de inteligență sunt o modalitate bună de a vă folosi latura analitică și de a vă face creierul să lucreze în moduri diferite. Acestea sunt distractive de rezolvat și necesită o gândire ieșită din comun. Câte triunghiuri sunt în imagine? 74,5% răspund greșit.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Uită-te la puzzle-ul de mai jos și numără numărul de triunghiuri pe care le vezi:

Câte triunghiuri ai numărat în figura dată? Ai spus patru? Nu! Numără din nou! Răspunsul nu este 13! Sunt mai multe. Privește cu atenție cifra. Sunt peste 20 de triunghiuri în figură. Încă te mai chinui să afli răspunsul corect?

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Iată câte triunghiuri există în triunghiul cel mare

Există 24 de triunghiuri în puzzle-ul acesta! Iată cum trebuie să procedezi pentru a afla exact răspunsul:  Transformă triunghiurile mai mici în triunghiuri mai mari pentru a număra toate triunghiurile. Fiecare rând conține șase triunghiuri. Există patru rânduri. Prin urmare, numărul total de triunghiuri din figura dată este de 24.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Testele de inteligență ajută la întărirea conexiunilor dintre celulele creierului. Acestea cer să vă amintiți modele și forme, stimulând memoria. Jocurile de acest fel care vă provoacă pot crește funcția cognitivă. Viața necesită abilități bune de rezolvare a problemelor, iar jocurile pe creier vă pot ajuta să perfecționați aceste abilități esențiale. Un astfel de test sau un puzzle provoacă creierul să descopere noi soluții la probleme, stimulând abilitățile de gândire critică. Creierul dvs. are două părți diferite, iar acestea sunt în mare parte responsabile pentru lucruri diferite. De exemplu, studiile arată că partea dreaptă a creierului este de obicei mai implicată în emoții. Partea stângă a creierului tinde să fie mai activă în ceea ce privește limbajele bazate pe vizual și producția de vorbire. Dar atunci când faci jocuri de tip brain teaser, lucrează ambele părți ale creierului în același timp.

Simpla stimulare a activității creierului cu exerciții mentale, jocurile de inteligență oferă beneficii mari. Îți reduci riscul de demență, îți îmbunătățești concentrarea și îți stimulezi memoria. Este ușor să găsești jocuri distractive pentru minte pe care să le joci. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191