Câți bani a câștigat Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii din videochat. Fostul concurent și-a strâns o adevărată avere: ”Am pierdut absolut tot” / VIDEO

Câți bani a câștigat Bogdan Cîrlan de la Insula Iubirii din videochat. Fostul concurent și-a strâns o adevărată avere: ”Am pierdut absolut tot” / VIDEO

Bogdan Cîrlan a devenit cunoscut după ce a ales să își supună relația cu Claudia Florescu celui mai dur test al încrederii. Însă, fostul concurent a atras atenția oamenilor și când a dezvăluit că a făcut videochat, iar criticile nu au întârziat să apară. Ei bine, acesta a reusșit să câștige o mulțime de bani și să își strângă o mică avere.

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Fostul concurent a fost sincer când a venit vorba despre detalii incendiare din viața lui. Chiar dacă în prezent are un alt loc de muncă, Bogdan Cîrlan nu a ezitat să dezvăluie faptul că a făcut videochat, practică din care a câștigat o mulțime de bani. Aceasta a fost sursa lui de venit timp de 7 ani, în care a adunat o adevărată avere.

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

Câți bani a câștigat Bogdan Cîrlan din videochat

După cum știm deja, videochatul este o sursă semnificativă de bani, indiferent dacă este vorba despre femei sau bărbați. Acest lucru l-a aflat și Bogdan Cîrlan, care a reușit să câștige jumătate de milion de euro în șapte ani în care a creat conținut pentru adulți pe această platformă. Concurentul a câștigat peste de euro în total.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Însă, nu își amintește cu drag de această sumă, deoarece a dezvăluit că i-a pierdut pe toți până acum. Unul dintre viciile care l-au adus în situații limită au fost jocurile de noroc. La fel de repede cum a câștigat banii, aceștia au și dispărut din viața lui. Bogdan Cîrlan a pierdut tot ce a avut la cazinouri, iar acest lucru îi stârnește un regret profund.

Concurentul a clarificat zvonurile

Bogdan Cîrlan a clarificat zvonurile care spuneau că a trăit din banii câștigați de Claudia Florescu în perioada în care au fost împreună. În prezent, acesta are o nouă relație.

Concurentul a spus că nu este adevărat, deoarece și el a câștigat bani, iar sumele lor erau ținute și cheltuite la comun. Bogdan Cîrlan consideră că a format o familie cu Claudia Florescu, iar banii la comun au fost un lucru normal.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191