Câți bani a decontat județul Prahova pentru refugiații ucraineni, de la începutul războiului

Câți bani a decontat județul Prahova pentru refugiații ucraineni, de la începutul războiului

1200 de perne, saltele și pături din rezerva statului, așa a început mobilizarea Constanței pentru refugiații ucraineni în 7 martie, ziua 12 de război, când devenea tot mai limpede că invazia rusă nu se va încheia curând.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Constanța a devenit al doilea pol, după București-Ilfov, unde s-au așezat ucrainenii fugiți din calea bombardamentelor. Județul a decontat, în perioada martie-octombrie, 13 milioane de euro pentru cazarea și masa refugiaților, prin programul 50/20. Banii sunt neimpozabili.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Judetul nostru a cheltuit aproape 2 milioane de euro pentru asigurarea cazarii, hranei si altor necesitati refugiatilor. Mai exact, suma se ridica la un total de 9,37 milioane de lei.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

 

În total, în aceeași perioadă, România a cheltuit 75 de milioane de euro pentru ucrainenii care și-au părăsit țara din cauza războiului și s-au oprit temporar sau au rămas aici. Premierul Nicolae Ciucă anunța în luna august că UE a decontat o primă tranșă de 39 de milioane de euro din acești bani.

 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191