Câți bani cere Dana Roba de la Daniel Balaciu, bărbatul care a mutilat-o cu un ciocan: “Îmi va plăti despăgubiri…” Nu are de gând să-l ierte pe tatăl copiilor ei

Câți bani cere Dana Roba de la Daniel Balaciu, bărbatul care a mutilat-o cu un ciocan: “Îmi va plăti despăgubiri…” Nu are de gând să-l ierte pe tatăl copiilor ei

Dana Roba trece încă prin momente dificile, după ce bărbatul alături de care trăia o frumoasă poveste de dragoste, Daniel Balaciu, a băgat-o în spital, după ce a lovit-o în repetate rânduri cu un ciocan. Make up artistul nu are de gând să îl ierte pe tatăl copiilor ei și spune că nu o interesează dacă acesta are sau nu bani, ea vrea să fie despăgubită.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

În urmă cu câteva zile, în cadrul emisiunii Acces Direct, era dezvăluit faptul că, în declarația din dosar, Daniel Balaciu declara că regretă că a agresat-o pe soția lui, Dana Roba, și că nu o va mai lovi niciodată. Make up artistul însă nu crede în părerile de rău ale celui care a lovit-o, fără milă, în repetate rânduri, și cere să i se facă dreptate.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Câți bani cere Dana Roba de la Daniel Balaciu, bărbatul care a mutilat-o cu un ciocan

Dana Roba susține că soțul ei și-a premeditat fapta, și că a lovit-o în timp ce ea dormea, cu un ciocan. Pe de altă parte, Daniel Balaciu a declarat oamenilor legii că soția lui a fost cea care l-a lovit cu o jucărie și că loviturile grave pe care el i le-a aplicat au fost în legitimă apărare și susține că regretă ceea ce a făcut.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Make up artistul, care se recuperează cu greu după bătaia primită, nu se lasă înduioșată de părerile de rău ale tatălui fetițelor sale și e decisă să ceară, în instanță, despăgubiri materiale și morale bărbatului care a mutilat-o.

”La finalul procesului voi cere. El îmi va plăti despăgubiri materiale și morale în valoare de de euro. Nu mă interesează că are sau că nu are bani. Eu am capul crăpat, mâinile în gips până la cot și dureri mari de picioare.

Mi-a dat cu ciocanul, dar eu n-am luat 8 ciocane, am luat de fapt vreo 30 de ciocane. Prima oară a zis că m-a lovit de trei ori cu ciocanul, apoi, s-a sucit, dar eu, în total, am luat cel puțin 30 de ciocane.

Când m-am internat de urgență, medicii m-au operat la cap, acolo erau problemele grave, dar mă doare foarte rău și piciorul, este negru de la lovituri, mi-a distrus tendoanele cu ciocanul, trebuie să fac un RMN, mă costă în jur de de lei.

Măcar de nu-mi lua banii din casă, cei de euro, acum aveam bani ca să mă tratez, nu trebuia să mai rog oamenii să-mi trimită bani în cont, să mă ajute pentru cele trei operații, care costă în jur de de euro”., a declarat Dana Roba potrivit

Daniel Balaciu susține că a fost amenințat de Dana Roba cu interlopii

În declarația din dosar, Daniel Balaciu susține că, în momentul în care a aflat că soția lui voia să obțină apartamentul la divorț, a refuzat să mai meargă la notar pentru a divorța pe cale amiabilă, moment în care make up artistul ar fi început să îl amenințe cu interlopii.

„În acel moment, Dana a început să mă amenințe cu interlopii și mi-a fost frică că vor veni să mă omoare. Regret ceea ce am făcut și nu o voi mai lovi niciodată pe soția mea. Dar vreau să se știe că ce s-a întâmplat a fost în legitimă apărare din cauza faptului că am fost provocat. Aș vrea să fiu judecat în libertate, pentru că fetițele mele au nevoie de mine că am lucrat 10 ani la jandarmi. Eu m-am ocupat de fete, nu soția mea. Dana a fost amanta lui Guță și am poze cu ea venind acasă la 1 noaptea. Soția mea și-a făcut relații pentru că machiază, ea mi-a distrus familia. În toată perioada în care am fost împreună nu i-am dat nicio palmă. Menționez și că am fost campion la șah.”, a spus Daniel Balaciu.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191