Câți bani oferă Brigitte Pastramă unei femei de serviciu. Ce condiții a pus pentru cei care lucrează pentru ea

Câți bani oferă Brigitte Pastramă unei femei de serviciu. Ce condiții a pus pentru cei care lucrează pentru ea

Brigitte Pastramă se împarte între București și Dubai, după ce recent și-a achiziționat o casă în Emiratele Arabe Unite. Fosta soție a lui Ilie Năstase nu poate renunța la România, pentru că aici are afacerile.

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Brigitte Pastramă deține un loc de joacă pentru copii, în zona Floreasca, unde organizează și petreceri pentru cei mici. Fosta soție a lui Ilie Năstase a luptat mult pentru a obține acest spațiu. Ea deține această afacere încă din anul 2015, atunci când era căsătorită cu fostul mare jucător de tenis.

Ioana Neagu, umilita public de liberali acum 4 ani, s-a inscris in PNL inaintea alegerilor

Acum, pe una dintre rețelele de socializare, Brigitte a anunțat că este în căutarea unei femei de serviciu, care să o ajute cu toată curățenia de la locul de joacă. Ea oferă un salariu de lei pentru cea care își dorește să lucreze la sala sa de evenimente.

Primarul PNL „Tudorică”, de la Păuleşti, şi-a pus ginerele candidat la Primăria Blejoi, tot din partea PNL

„Angajez femeie de serviciu cu experiență pentru un loc de evenimente din Floreasca, salariu net 2700 lei, program 5 zile pe săptămână și se lucrează weekendul”, a anunțat bruneta pe rețelele de socializare.

În urmă cu aproximativ un an, Brigitte avea nevoie și de o persoană care să supravegheze copiii la locul de joacă, iar salariul era de lei plus tips. „Angajăm supraveghetoare pentru copii, pentru petreceri la orășel. Salariul lei + tips. Se lucrează trei zile în cursul săptămânii, 15-21 și se lucrează weekendul 9-21!”, anunța vedeta la vremea respectivă.

Brigitte Pastramă l-a implicat în afacere și pe soțul ei, Florin, care are grijă ca totul să meargă ca pe roate cât timp ea se ocupă cu alte treburi.

Fosta soție a lui Ilie Năstase se împarte acum între București și Dubai, acolo unde și-a cumpărat o casă. Brigitte Pastramă și-a mutat fiica, pe Sara, la școala din UAE și speră ca aceasta va scapă de anturajul nepotrivit de acasă. A investit mulți bani în educația fiicei sale și își dorește ca aceasta să aibă un viitor strălucit.

„Dar ca să calc astăzi pe drumul acesta, mulți spini și prin mult foc am trecut”

Brigitte a muncit foarte mult pentru a obține tot ceea ce are acum și a făcut multe sacrificii pentru a duce o viață lipsită de griji. A vândut mai multe proprietăți din România pentru a-și putea permite o casă în Dubai. Soția lui Florin Pastramă spune că mulți o invidiază pentru ceea ce trăiește, însă aceștia nu știu greutățile prin care ea a trecut de-a lungul timpului.

„Mulți invidiază modul în care îmi trăiesc viața și binecuvântările pe care mi le că Dumnezeu. Dar ca să calc astăzi pe drumul acesta, mulți spini și prin mult foc am trecut. Calea vieții mele nu a fost deloc ușoară până am ajuns să îl cunosc pe Domnul meu care azi mă adapă în adevarata apă a vieții!

„Puteți voi călca pe urmele mele?”

Puteți voi călca pe urmele mele? Voi ce azi tânjiți după binecuvântarea mea? Și chiar dacă ați putea călca, fără a vă preda viața în mâna Lui, tot nu ați gusta din bunătatea pe care El mi-o dă azi!”, a transmis Brigitte Pastramă pe InstaStory.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191