Câți bani primesc copiii Anamariei Prodan, de fapt. Sarah Dumitrescu a recunoscut sumele pe care i le oferă impresara: „Am avut carduri” / VIDEO

Câți bani primesc copiii Anamariei Prodan, de fapt. Sarah Dumitrescu a recunoscut sumele pe care i le oferă impresara: „Am avut carduri” / VIDEO

Anamaria Prodan se numără printre femeile puternice din țara noastră. Fiica cea mare a impresarei din fotbalul românesc a recunsocut, de curând, câți bani a primit, de-a lungul timpului, de la mama ei. Iată declarațiile făcute de Sarah Dumitrescu!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Dacă pe plan sentimental nu a avut prea mare noroc de-a lungul timpului, Anamaria Prodan e poate bucura de succes nelimitat pe plan profesional. Pe lângă carieră de succes pe care și-a clădit-o în timp, sexy impresara are parte de de trei copii minunați care îi sunt întotdeauna sprijin.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Câți bani primesc copiii Anamariei Prodan

Este deja cunoscut faptul că Anamaria Prodan este genul de vedetă care își ține fanii la curent cu fiecare postare pe care o face în viața de zi cu zi.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Și, așa a făcut și de această dată, moment în care impresara a ținut să le dezvăluie celor ce o urmăresc, mai multe momente din viața personală, alături de fiica ei cea mică, Sarah Dumitrescu.

Astfel că, în urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu pentru propriul podcast, Anamaria Prodan și fiica ei au vorbit despre sumele pe care aceștia le primeau din partea mamei lor atunci când erau mici.

Sarah Dumitrescu, pasiunea pentru baschet

Nu este deloc ușor să fii copil de vedetă, cu atât mai mult să fii copilul Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu a făcut, de curând, dezvăluiri prețioase din viața ei.

Niciodată Anamaria Prodan nu și-a obligat fiica în a face fiica un sport anume. Talentul moștenit de la tatăl ei a fost un plus pentru o carieră de succes.

CITEȘTE ȘI: Cât de greu îi este să fie fiica Anamariei Prodan. Sarah Dumitrescu a resimțit greutatea numelui pe care îl poartă: „Mai plângeam uneori”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191