Catinca Roman, mesaj tranșant pentru cei care au spus că fiica ei, Calina, s-a dus la petrecere în ziua înmormântării Mioarei Roman: „Unii se jelesc și își smulg părul din cap”

Catinca Roman, mesaj tranșant pentru cei care au spus că fiica ei, Calina, s-a dus la petrecere în ziua înmormântării Mioarei Roman: „Unii se jelesc și își smulg părul din cap”

Catinca Roman a rupt tăcerea și a dezvăluit, pentru Click!, de ce a lipsit fiica ei, Calina, luni 26 februarie, de la înmormântarea bunicii ei, Mioara. Catinca a dat de pământ cu cei care au acuzat-o pe fiica ei că, în loc să verse lacrimi amare și să țină doliu, s-ar fi distrat la o petrecere, chiar în timp ce bunica ei era pe catafalc. 

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Catinca este distrusă după pierderea mamei ei, Mioara Roman. Abia a avut puterea să o conducă pe ultimul drum, preferând să-și poarte în tăcere și în mod cât se poate de demn suferința. 

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Catinca Roman a avut, însă, neplăcuta surpriză ca fiica ei, Calina, să fie făcută în fel și chip, pe rețelele de socializare, pentru că nu și-a făcut apariția la înmormântarea bunicii ei, care a avut loc, luni 26 februarie, la Cimitirul Reînvierea.  

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Catinca Roman: „Calina a fost la priveghi, a deschis sicriul …Era foarte frumoasă mama” 

Gurile rele s-au grăbit să o acuze pe Calina că s-ar fi distrat la petrecerea prietenei sale bune, Diana Gureșoaie, în loc să verse lacrimi amare la înmormântarea bunicii. 

Catinca Roman a închis gura cârcotașilor și a făcut noi precizări, în exclusivitate pentru Click! 

„Calina a fost la priveghi duminică seara târziu. Nu a vrut să se înghesuie cu toată lumea, ca să-i vadă suferința. E foarte afectată, a plâns două ore non stop. 

Înainte a făcut atac de panică, a vomitat, de abia am liniștit-o. Ele se iubeau foarte mult, aveau relația lor specială. 

Calina a venit duminică seara la priveghi și a stat foarte mult cu mama. A vrut să o vadă la față și a ridicat capacul de la sicriu. Nu mi-a venit să cred câtă putere a avut!

A plâns două ore lângă sicriul deschis. Mama era frumoasă rău! A făcut-o și Gabriela Lucuțar, dar ea avea o mină liniștită. A murit liniștită!

Calina a stat două ore lângă sicriu și a vorbit cu ea!”, a povestit Catinca Roman, pentru Click!

De ce nu a mai venit Calina și la cimitir

Pentru că fiica sa a fost foarte afectată de moartea bunicii ei, Catinca a fost cea care a sfătuit-o să nu meargă a doua zi la înhumarea de la Cimitrul Reînvierea, temându-se ca aceasta să nu facă un atac panică sau să leșine. 

„A doua zi, la înmormântare, eu i-am zis Calinei să nu mai vină, nu avea rost să vadă cum o bagă în groapă. Nici eu nu am putut să mă uit, am stat mai în spate. Nu am avut puterea, am vrut să rămân în minte cu altă imagine a mamei.

M-am trezit a doua zi că sunt judecată de către unii și alții pe rețelele de socializare că nu am suferit, că nu am plâns acolo pe buza gropii, ca să vadă ei cât sufăr.

Vreau să le spun tuturor celor care comentează în necunoștință de cauză că fiecare își trăiește doliu așa cum simte! Unii se jelesc și își smulg părul din cap, alții se îmbată sau fac depresie

E treaba fiecăruia cum trece printr-un asemenea moment. Eu una nu pot să plâng! Așa sunt eu!”, a mai spus Catinca, pentru Click!

Mioara Roman, înmormântată într-o rochie neagră, cu perle la gât

Catinca Roman a ținut să-i mulțumească Gabrielei Lucuțar, pentru modul în care s-a ocupat de înmormântarea Mioarei Roman. 

De altfel, și Regina Întunericului a dezvăluit că Mioara Roman a arătat impecabil pe ultimul ei drum. 

„A fost îmbrăcată într-o rochie neagră, elegantă, cu perle la gât. Și coliva are perle. Oana (Roman – ) a cumpărat rochia și pantofii. 

A fost îmbrăcată elegant, cu haine noi, am machiat-o frumos”, a povestit Gabriela Lucuţar, organizatoarea funeraliilor Mioarei Roman. 

Mioara Roman a fost înmormântată, luni 26 februarie, și își doarme domul de veci în cavoul familiei, din Cimtirul Reînvierea, unde a fost îngropat și tatăl său, Ion Georgescu. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191