Cauza morții lui Matthew Perry este încă necunoscută. Legiștii au cerut investigații suplimentare

Cauza morții lui Matthew Perry este încă necunoscută. Legiștii au cerut investigații suplimentare

Cauza morții lui Matthew Perry nu a putut fi stabilită cu precizie și este nevoie de noi investigații, anunță Sky News. Și alte posturi și publicații au informații conform cărora medicii legiști nu au reușit să afle, deocamdată, din ce cauză a murit actorul în vârstă de 54 de ani, cunoscut în principal pentru rolul său din serialul „Friends”.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Medicii legiști din Los Angeles care se ocupă de acest caz au spus că deși este nevoie de câteva săptămâni până să se poată ajunge la o concluzie oficială finală privind cauza morții actorului, trupul lui Perry poate fi dat familiei.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Rezultatele preliminare privind cauza morții lui Matthew Perry sunt neconcludente, iar cauza morții nu a fost încă stabilită. În acest context, se vor face investigații suplimentare, inclusiv un raport toxicologic.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

Potrivit NBC News, un raport publicat de legiști indică faptul că, familia poate primi trupul actorului. Membrii familiei au transmis printr-un mesaj că au inima zdrobită după pierderea tragică a lui Matthew: „Suntem zdrobiți de pierderea tragică a fiului și fratelui nostru iubit. Matthew a adus atât de multă bucurie lumii, atât ca actor, cât și ca prieten. Toți ați însemnat atât de mult pentru el și apreciem extraordinara revărsare de iubire pentru el.”

Polițiștii din Los Angeles au răspuns unui apel pentru intervenție la locuința actorului sâmbătă în jurul orei

Cadavrul lui Perry a fost găsit într-un jacuzzi, în vila lui din Los Angeles.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191