Caz șocant în Argeș. O adolescentă și-a reclamat la Poliție tatăl pentru că a sechestrat o minoră

Caz șocant în Argeș. O adolescentă și-a reclamat la Poliție tatăl pentru că a sechestrat o minoră

Nu a mai suportat să-și vadă tatăl abuzând o copilă. Un bărbat în vârstă de 45 de ani dintr-o comună argeșeană a ajuns în arest după ce fiica lui a sesizat Poliția reclamându-l că a răpit o minoră. Bărbatul era beat și a luat-o pe fată din barul în care lucra, acolo unde el a băut toată noaptea.

VIDEO/ Primarul Andrei Volosevici a răbufnit la adresa managerului Spitalului Județean: La Terapie Intensivă lipsesc medicamente esențiale! Familiile şi le cumpără!”

Cercetările au fost efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Hârtiești sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung. Fapta a avut loc la începutul lunii septembrie și acum s-au terminat cercetările.  

Comunele Gornet şi Drăgăneşti au atras peste 5 milioane de euro, prin „Anghel Saligny”. Prefectul Virgiliu Nanu, alături de cei doi primari, la semnarea contractelor de finanțare

Minora sechestrată, luată cu forța din bar 

Oamenii legii au fost sesizați pe data de 3 septembrie, de o tânără, în vârstă de 19 ani, că tatăl ei, un bărbat în vârstă de 45 de ani , o ține încuiată în locuință pe o adolescentă în vârstă de 16 ani și nu o lasă să plece. Polițiștii au mers în zonă și au constatat că fata era ținută cu forța de bărbat la domiciliul lui.  

Conferinta de presa la PSD Ploiesti/ Gheorghe Sîrbu, fost PNL: „Roberta Anastase ne zicea sa blocam investitiile in Ploiesti. M-a pus invlusiv pe mine sa votez impotriva mea!”

Minora lucra ca ospătar într-un local din comuna Hârtiești, pe perioada vacanței. Acolo, Ilie Leontin S., de 45 de ani a băut, împreună cu alți prieteni, toată noaptea scrie Bărbatul după ce s-a îmbătat a început să-i facă avansuri adolescentei și schiar să o atingă cu forța. 

Fata agresorului, prietenă cu victima 

În loc să se liniștească, bărbatul a devenit mai agresiv și la prima oră a dimineții a sunat-o pe fiica lui, o tânără de 19 ani, care o cunoștea pe ospătară, și i-a cerut să vină la bar cu mașina. A urcat-o pe adolescentă cu forța în autoturism și i-a spus șoferiței să meargă acasă. Ajuns acolo, suspectul și-a lăsat fiica în mașină și a dus-o pe sus în casă pe minoră. 

Adolescenta înfricoșată a vorbit prin mesaje cu tânăra, de 19 ani, I-a cerut ajutorul și i-a spus să sune la 112 scriu jurnaliștii de la sursa citată. Speriată că putea fi luată drept complice deoarece a dus victima cu mașina, fiica agresorului a urmat sfaturile adolescentei și a alertat autoritățile iar polițiștii au venit și au eliberat prizoniera 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191