Caz șocant în Viena! Cinci femei au fost omorâte într-o singură zi

Caz șocant în Viena! Cinci femei au fost omorâte într-o singură zi

Un caz șocant s-a petrecut în Viena în urmă cu doar o zi, vineri! Cinci femei au fost omorâte într-o singură zi. Trei dintre acestea erau femei ușoare. Iată ce a transmis guvernul austriac, după cele întâmplate!

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Cinci femei au fost omorâte vineri, pe data de 23 februarie 2024, la Viena. Poliția austriacă a transmis astăzi, într-un comunicat citat de AFP, că trei dintre ele au fost înjunghiate mortal într-o casă de toleranță.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Cinci femei au fost omorâte într-o singură zi, în Viena

Un caz extrem de șocant s-a petrecut în Viena! Cinci femei au fost omorâte într-o singură zi. Trei dintre acestea erau femei ușoare.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Corpurile a trei tinere înjunghiate au fost descoperite într-o casă de toleranță din cartierul sărac Brigittenau din Viena, vineri seara, pe data de 23 februarie 2024, în urma unei alerte emise de un martor.

Conform comunicatului poliției din Viena, un suspect în vârstă de 27 de ani, care deținea un cuțit, presupusa armă folosită în comiterea crimelor, a fost arestat în apropierea locului respectiv. Autoritățile nu au stabilit încă motivul crimelor, potrivit agenției austriacă de știri APA.

Într-un incident separat tragic, o mamă și fiica ei în vârstă de 13 ani au fost descoperite moarte într-un apartament din Viena vineri dimineață, posibil strangulate sau sufocate. Tatăl familiei este considerat principalul suspect în prezent, conform APA, citat de Agerpres.

Guvernul austriac a promis că va lua măsuri

Guvernul austriac a promis să ia măsuri împotriva acestui fenomen și a majorat sprijinul financiar pentru organizațiile care asistă victimele violenței. Cu toate acestea, organizațiile neguvernamentale critică guvernul, deoarece consideră că nu este suficient ceea ce se face pentru siguranță.

În anul 2023, o asociație austriacă care oferă adăpost femeilor a înregistrat 26 de crime împotriva femeilor în țară.

În perioada 2010-2020, conform unui studiu guvernamental, 319 femei au fost ucise în Austria, majoritatea de către partener sau fostul partener. Anul cu cele mai multe feminicide a fost 2019, cu 43 de astfel de cazuri, marcând un record.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191