Caz uluitor! Maria a fost ucisă și dată la porci. Dispariția femeii a fost deslușită după șapte ani și peste 80 de persoane au fost arestate / FOTO

Caz uluitor! Maria a fost ucisă și dată la porci. Dispariția femeii a fost deslușită după șapte ani și peste 80 de persoane au fost arestate / FOTO

Cazul dispariției unei femei a șocat întreaga lume. Maria a fost de negăsit și nimeni nu a mai aflat nimic despre ea în urmă cu șapte ani. După toată această perioadă, anchetatorii au deslușit misterul dispariției sale. Femeiaa fost ucisă și dată la porci, iar în cele din urmă peste 80 de persoane au fost arestate.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

În urmă cu șapte ani, o femeie a dispărut fără urmă și a fost căutată în tot acest timp. Anchetatorii au încercat să găsească răspunsuri cu privire la dispariția femeii și au încercat să o găsească.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

După șapte ani, cazul Mariei a fost deslușit, iar anchetatorii au dezvăluit că a fost omorâtă și dată la porci, iar peste 80 de persoane au fost arestate.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Maria a fost ucisă și dată la porci

Totul s-a întâmplat în urmă cu șapte ani în Italia. Maria Chindamo era femeie de afaceri, avea 42 de ani și avea trei copii. Aceasta a fost văzută ultima fată în anul 2016, când a dispărut fără urmă de la ferma ei din Limbadi. Polițiștilor le-a fost imposibil să o mai găsească, însă ancheta nu s-a terminat până când cazul nu a fost deslușit.

În urmă cu puțin timp, carabinierii au dezvăluit că aceasta a fost ucisă cu sânge rece, iar mai apoi dată la porci. Animalele i-au mâncat trupul motiv pentru care anchetatorii au avut o misiune foarte grea de dus la bun sfârșit.

Mai mult, aceștia au identificat și criminalul din acest caz. Cel care a omorât-o pe numește Salvatore Ascone, are 57 de ani și a fost ajutat de un minor și o altă persoană care a murit între timp.

Ce motiv ar fi avut

Salvatore Ascone era iubitul femeii pe care a ucis-o. Povestea lor de dragoste a început imediat după ce fostul ei soț a recurs la un gest necugetat și s-a stins din viață. Se pare că bărbatul făcea parte dintr-o grupare de mafioți, iar aceștia voiau să obțină un pământ pe care ea îl moștenea de la fostul ei soț.

Un alt caz șocant care a apărut în atenția publicului este moartea Andreei. Tânăra de 26 de ani a fost găsită moartă pe calea ferată din gara din Ciulnița, de către sora ei, care o aștepta să coboare din tren. Acum, familiei și apropiaților nu le-a mai rămas decât să își exprime suferința pe rețelele de socializare.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191