Cazul femeii ucise de o haită de câini la Lacul Morii. Nicușor Dan reacționează abia după 2 zile de la tragedie

Cazul femeii ucise de o haită de câini la Lacul Morii. Nicușor Dan reacționează abia după 2 zile de la tragedie

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a reacționat abia duminică seara, la două zile după moartea Anei Oros, femeia atacată de câini lângă Lacul Morii.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Au trecut aproape două zile de nepăsare, în care bucureștenii și familia victimei au așteptat din partea edilului o declarație cu privire la situația câinilor comunitari din Capitală și la identificarea responsabililor.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Prima reacție a primarului Nicușor Dan după moartea Anei Oros

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Iar Nicușor Dan s-a trezit din somnul nepăsării abia duminică seară, când a transmis un mesaj de condoleanțe familiei și prietenilor femeii ucise sâmbătă dimineața de 8 maidanezi.

Totodată, acesta recunoaște că de vină în această tragedie sunt mai multe instituţii, unele în subordinea PMB.

„Îmi pare rău că Ana Oros a murit ieri (n.red. – sâmbătă) într-un mod atât de tragic. Condoleanţe familiei şi prietenilor săi. Am discutat ieri şi azi cu persoanele implicate. Este o responsabilitate comună a mai multor instituţii, unele în subordinea PMB. Refuz să intru însă în jocul incriminării şi acuzaţiilor politice”, a scris Nicuşor Dan, duminică pe Facebook.

Nicuşor Dan trece la amenințări: Cine a greşit, va plăti!

Edilul a preciat că a cerut Corpului de Control al Primarului să prezinte un raport cu deficienţele fiecărei instituţii, iar cine a greşit va plăti.

„Am cerut Corpului de Control al Primarului să prezinte un raport cu deficienţele fiecărei instituţii, iar cine a greşit va plăti. Mai important, cu ce trebuie sa facă fiecare instituţie pentru ca astfel de drame să nu se mai repete”, a transmis Nicușor Dan.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191