Cazul femeii ucise de o haită de câini la Lacul Morii. Nicușor Dan reacționează abia după 2 zile de la tragedie

Cazul femeii ucise de o haită de câini la Lacul Morii. Nicușor Dan reacționează abia după 2 zile de la tragedie

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a reacționat abia duminică seara, la două zile după moartea Anei Oros, femeia atacată de câini lângă Lacul Morii.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Au trecut aproape două zile de nepăsare, în care bucureștenii și familia victimei au așteptat din partea edilului o declarație cu privire la situația câinilor comunitari din Capitală și la identificarea responsabililor.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Prima reacție a primarului Nicușor Dan după moartea Anei Oros

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Iar Nicușor Dan s-a trezit din somnul nepăsării abia duminică seară, când a transmis un mesaj de condoleanțe familiei și prietenilor femeii ucise sâmbătă dimineața de 8 maidanezi.

Totodată, acesta recunoaște că de vină în această tragedie sunt mai multe instituţii, unele în subordinea PMB.

„Îmi pare rău că Ana Oros a murit ieri (n.red. – sâmbătă) într-un mod atât de tragic. Condoleanţe familiei şi prietenilor săi. Am discutat ieri şi azi cu persoanele implicate. Este o responsabilitate comună a mai multor instituţii, unele în subordinea PMB. Refuz să intru însă în jocul incriminării şi acuzaţiilor politice”, a scris Nicuşor Dan, duminică pe Facebook.

Nicuşor Dan trece la amenințări: Cine a greşit, va plăti!

Edilul a preciat că a cerut Corpului de Control al Primarului să prezinte un raport cu deficienţele fiecărei instituţii, iar cine a greşit va plăti.

„Am cerut Corpului de Control al Primarului să prezinte un raport cu deficienţele fiecărei instituţii, iar cine a greşit va plăti. Mai important, cu ce trebuie sa facă fiecare instituţie pentru ca astfel de drame să nu se mai repete”, a transmis Nicușor Dan.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191