Ce a ajuns Andreea Antonescu să facă pentru bani. Nimeni nu se aștepta la asta!

Ce a ajuns Andreea Antonescu să facă pentru bani. Nimeni nu se aștepta la asta!

Andreea Antonescu este una dintre artistele de la noi care nu se feresc să vorbească deschis despre intervențiile estetice. Însă, de la a-ți face operații estetice, până la a le promova este un singur pas. Iată că, recent, Andreea a fost surprinsă făcând reclamă la cea mai cerută intervenție estetică: mărirea sânilor!

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Andreea Antonescu face reclamă la silicoane în rate

Andreea Antonescu este o artistă foarte îndrăgită și plină de succes, care a reintrat și mai mult în atenția publicului după participarea la America Express. Dar, trebuie să recunoaș Mai există perioade nefaste în viața fiecăruia și poate sumele câștigate nu sunt chiar cele mai mulțumitoare. Când se întâmplă asta, căutam variante!

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Ca multe alte vedete, desigur, artista își câștigă o parte din venituri din parteneriatele plătite de pe rețelele de socializare. Numai pe Instagram Andreea numără peste de urmăritori, iar comunitatea sa este una destul de activă. Iată că printre proiectele pe care le desfășoară, Andreea a ajuns să facă reclamă și ! Și nu orice fel de silicoane, ci silicoane în rate! Astfel, artista promovează această intervenție estetică pe care doritoarele o pot achita în sume eșalonate pe o anumită perioadă de timp: mai exact, silicoane de la 160 de euro pe lună! Tentant, nu?

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

După cum știm, Andreea a apelat până acum la bisturiul esteticianului pentru mai multe intervanții. Pe lângă faptul că și-a pus un implant mamar generos, vedeta și-a injectat și botox în buze. Totuși, acestea nu sunt singurele proceduri la care a apelat. La doar două luni după nașterea micuței Venice, Andreea a trecut iar pragul cabinetului medicului estetician pentru câteva proceduri. Într-un interviu exclusiv pentru , medicul care se ocupă de operațiile Andreei a dezvăluit ce urma să își facă vedeta, după ce, în timpul sarcinii, a pus pe pauză intervențiile.

După sarcină, în general, copul uman începe să fie deshidratat, ai dat tot la bebe. Ideea este la Andreea că au început din nou să apară riduri, pe care noi le-am făcut dinainte să rămână însărcinată și pe zona frunții, între sprâncene și zona ochilor. În plus, am observat că atunci când Andreea mușcă. Începe să fie mușchiul maseter mai accentuat. Atunci o să injectăm și în zona maseterului pentru a relaxa zona mandibulară. O să facem astfel trei zone de botox care trebuie întreținute la o perioadă de 6 luni.

Andreea a slăbit foarte mult și există posibilitatea să ridicăm și puțin pomeții. Pentru că, dacă observăm, pe partea stângă este mai lăsat decât pe partea dreaptă la ea, și trebuie să mai punem puțin acolo. Se injectează acid hialuronic în partea respectivă.”, a declarat chirurgul pentru sursa citată.

de lei ca să vorbești cu Adrian Mutu

Iată însă că Andreea Antonescu nu este singura vedetă care face reclamă la tot felul de lucruri. Buna sa prietenă, Andreea Bălan, a făcut mai nou reclamă ârtie igienică, motivând faptul că este foarte atentă la lucrurile pe care le oferă familiei sale, până la cel mai mic detaliu. 

În urmă cu ceva timp, Adrian Mutu trimitea mesaje aniversare pe bani! Briliantul s-a înregistrat pe o platformă specială unde vedete din lumea sportului și nu numai puteau transmite mesaje de „La mulți ani!” oricui era dispus să ofere o anumită sumă de bani. Pentru a primi un mesaj de la Mutu trebuie să achiți 100 de euro, în timp ce pentru un apel alături de fostul mare fotbalist ar trebui să scoți din buzunar 672 de euro (aproximativ de lei). 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191