Ce a cumpărat marele câștigător la LOTO 6/49 după ce a revendicat premiul. Cât i-a mai rămas din cei 4 milioane de euro câștigați

Ce a cumpărat marele câștigător la LOTO 6/49 după ce a revendicat premiul. Cât i-a mai rămas din cei 4 milioane de euro câștigați

Bărbatul în vârsta de 48 de ani a ajuns marți, 8 noiembrie, în București pentru a-și revendica marele premiu în valoare de peste 19 milioane de lei (aproape 4 milioane de euro). Primul lucru pe care l-a făcut după ce a plecat de la sediul Loteriei Române a fost să ia masa cu familia la un restaurant cu specific românesc.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Norocosul câștigător este dintr-un sat aflat la aproximativ 50 de kilometri de București și spune că joacă constant la Loto 6/49, de peste 10 ani. El nu a dorit să își facă publică identitatea, însă GÂNDUL a aflat povestea sa incredibilă. A fost pădurar și trăiește modest într-o casă în care locuiesc mai multe familii.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Imediat după ce a ridicat premiul, bărbatul a plecat de la sediul Loteriei Române, însoțit de o femeie care ar putea fi soția lui și de un tânăr, cel mai probabil fiul său, la centrul comercial Sun Plaza, unde a comandat ciorbă de burtă, la un restaurant cu specific românesc.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Câștigătorul a luat masa alături de apropiați, care, la rândul lor, au ales mâncare „tradițională” – șnițel cu cartofi prăjiți.

Îmbrăcat modest, cu haine lejere, bărbatul s-a îndreptat ulterior către un restaurant McDonald’s, pentru a lua de mâncare și pentru copiii săi și ai vecinilor.

Ce spune Loteria Română

„În cursul zilei de astăzi, 8 noiembrie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I în valoare de 19.198.843,92 de lei (peste 3,9 milioane de euro), obținut la tragerea Loto 6/49 din 3 noiembrie. Câștigătorul are 48 de ani și ne-a declarat că joacă constant la Loto 6/49, de peste 10 ani. Întotdeauna a jucat trei variante simple, iar numerele care i-au purtat noroc au fost alese la întâmplare, fără nicio semnificație personală.

Jucătorul a aflat că este marele câștigător în cursul zilei de luni, 7 noiembrie, când a mers într-o agenție loto pentru a verifica biletul. Ne-a declarat că primul gând a fost acela de a-și ajuta familia.
Câștigătorul este cel de-al cincilea jucător care a devenit milionar în acest an. La Loto 6/49 s-au înregistrat trei câștiguri de categoria I, iar la Joker două câștiguri de categoria I.
Câștigătorul nu a dorit să-și facă publică identitatea”, au transmis reprezentanții Loteriei Române.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191