Ce a cumpărat marele câștigător la LOTO 6/49 după ce a revendicat premiul. Cât i-a mai rămas din cei 4 milioane de euro câștigați

Ce a cumpărat marele câștigător la LOTO 6/49 după ce a revendicat premiul. Cât i-a mai rămas din cei 4 milioane de euro câștigați

Bărbatul în vârsta de 48 de ani a ajuns marți, 8 noiembrie, în București pentru a-și revendica marele premiu în valoare de peste 19 milioane de lei (aproape 4 milioane de euro). Primul lucru pe care l-a făcut după ce a plecat de la sediul Loteriei Române a fost să ia masa cu familia la un restaurant cu specific românesc.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Norocosul câștigător este dintr-un sat aflat la aproximativ 50 de kilometri de București și spune că joacă constant la Loto 6/49, de peste 10 ani. El nu a dorit să își facă publică identitatea, însă GÂNDUL a aflat povestea sa incredibilă. A fost pădurar și trăiește modest într-o casă în care locuiesc mai multe familii.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Imediat după ce a ridicat premiul, bărbatul a plecat de la sediul Loteriei Române, însoțit de o femeie care ar putea fi soția lui și de un tânăr, cel mai probabil fiul său, la centrul comercial Sun Plaza, unde a comandat ciorbă de burtă, la un restaurant cu specific românesc.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

Câștigătorul a luat masa alături de apropiați, care, la rândul lor, au ales mâncare „tradițională” – șnițel cu cartofi prăjiți.

Îmbrăcat modest, cu haine lejere, bărbatul s-a îndreptat ulterior către un restaurant McDonald’s, pentru a lua de mâncare și pentru copiii săi și ai vecinilor.

Ce spune Loteria Română

„În cursul zilei de astăzi, 8 noiembrie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I în valoare de 19.198.843,92 de lei (peste 3,9 milioane de euro), obținut la tragerea Loto 6/49 din 3 noiembrie. Câștigătorul are 48 de ani și ne-a declarat că joacă constant la Loto 6/49, de peste 10 ani. Întotdeauna a jucat trei variante simple, iar numerele care i-au purtat noroc au fost alese la întâmplare, fără nicio semnificație personală.

Jucătorul a aflat că este marele câștigător în cursul zilei de luni, 7 noiembrie, când a mers într-o agenție loto pentru a verifica biletul. Ne-a declarat că primul gând a fost acela de a-și ajuta familia.
Câștigătorul este cel de-al cincilea jucător care a devenit milionar în acest an. La Loto 6/49 s-au înregistrat trei câștiguri de categoria I, iar la Joker două câștiguri de categoria I.
Câștigătorul nu a dorit să-și facă publică identitatea”, au transmis reprezentanții Loteriei Române.